Foto bij 040~

De maand passeerde veel sneller dan iemand wou. BIll hield zich aan zijn woord en sleepte Laura het huis uit om te shoppen, wanneer iemand ham nog maar zei dat hij in de weg zat, of dat hij mensen irriteerde. Laura zat met Georg en Tom te lachen in de zetel Toen Bill aan kwam lopen. Hij grijnsde en Laura lachte nog meer. Tom kreunde, 'niet weer hé?' vroeg hij. Bill en Laura knikten heftig. Bill trok Laura recht en net voor ze weg liep, sloeg Tom op haar achterwerk, lachend. Ze draaide zich snel om. 'Thomas Kaulitz, laat ik je dat nooit meer zien!' schreeuwde Simone. Bill trok Laura meteen mee naar de deur. Hij stopte daar even. 'SOrry, hij weet echt niet meer hoe hij zich moet gedragen.' zei Bill zacht. 'Geeft niet, we zijn wel meer van Tom gewend.' zei ze zacht voor ze Bill naar buiten trok. Ze hoorde Simone roepen tot buiten.
Toen ze later terug kwamen, zaten tom en georg nog steeds in de zetel en Gustav was erbij komen zitten, Tom leek niet goed op zijn gemak. Bill spoorde Laura aan om een modeshow te houden. Het ging allemaal goed, tot op het moment dat Laura binnenkwam met een ultrakort rokje en een spannend topje. Simone-die al de hele tijd een oogje in het zeil hield- kwam binnen, verontwaardigd. 'Bill, hoe kon je het haar laten kopen? Ze is twaalf!' zei Simone. 'mam, het staat haar, en er is wel altijd iemand van ons in de buurt die haar kan beschermen.' zei Bill. ZIJn moeder keek even naar zijn dunne armen. 'Eigenlijk was ik eigenlijk bezorgd om de reactie van mensen die dichter bij haar staan.' zei Simone, met een knikje van haar hoofd naar Georg, Tom en Gustav die met grote ogen naar Laura keken. Bill zuchtte. 'Kom op, dit is niet de eerste keer dat jullie een goedgekleed meisje zien.' zei hij zacht. Tom klapte in zijn handen. 'Het is officieel.' zei Tom plechtig. 'Wat is officieel?' vroeg Laura zacht. Tom grijnsde.

Sorry mensjes, het was de bedoeling dat ik dit ongeveer 3 uur geleden online zou zetten, maar ik heb last van Dementie-light (en dat op mijn leeftijd) waardoor ik vergeten was op activeren te drukken.

ZIjn jullie heel erg boos?

Reageer (4)

  • XTokioHotelXLov

    het is eeen geniaal verhaal

    1 decennium geleden
  • Assje

    Waarom zouden we boos moeten zijn? :8
    Ik ben al lang blij dat er een deeltje is ;D
    (H) (K)
    -xxx-

    1 decennium geleden
  • MadeOfSilver

    Het blijft een geniaal verhaal

    1 decennium geleden
  • jma301295

    ik niet hoor.
    kan niet wachten op het volgende hoofdstuk!(lol)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen