Foto bij 041~

Brr, ik ben kapot, ik heb me de hele dag bezig moeten houden met de fruitbomen plukken. Gelukkig dat ik om te typen niet te veel met mijn armen nodig, alleen maar vingers.

'Twee dingen.' mompelde Gustav. Georg hield zijn mond en liet Tom uitspreken. '1. Je bent officieel aan het veranderen in een meisje/vrouw weet ik veel wat.' zei Tom zonder ook maar te knipperen of zijn ogen van Laura's lange benen weg te halen. '2. Officieel ben je het meest Sexy ding dat ik ooit nog ga zien in mijn hele leven.' zei hij met een klein, betoverend lachje. 'Ik ken genoeg gasten die je heel erg graag zouden ...' Gustav stopte door een blik van Simone die erg duidelijk was. Bill keek naar TOm. 'Oh, wacht. Je bent serieus bezig? Je meent het?' vroeg hij zacht. Tom draaide zijn hoofd naar Bill, maar zijn ogen bleven over Laura's lichaam gaan, bijna gretig. 'Je kent me; ik kan niet liegen tegen een mooi meisje.' zei hij. 'Jammer dat je tot nu toe nog nooit met een lelijk meisje bent gegaan, want zij zou net zoals dat ander grietje gewoon in jou eeuwigdurende leugens trappen.' zei Bill. Niemand lette op Laura, die het eigenlijk wel leuk vond om zo gecomplimenteerd te worden door de jongens, zelf door Tom die net geen kwijlbakje nodig had. Laura bloosde zachtjes toen Toms ogen van haar benen tot aan haar ogen ging -zijn ogen bleven net iets te lang hangen op een bepaalde plaats, waardoor Laura nog erger ging blozen.-en hij naar haar glimlachte. Bill kon blijven doorzagen over Toms leugens, maar zei vertrouwde op Tom. Hij zou haar niets aandoen, hoe loog nooit tegen haar, ze waren de beste maatjes. Bill kende Tom door en door, en Laura ook, Maar zij wist dat Bill En Tom ook snel tegen elkaar opkwamen, hoe erg ze ook van elkaar hielden, haar tweeling.

Ze liep snel naar boven zodat ze haar weer normaal kon kleden, niet omdat ze de blikken van de jongens niet leuk vond, verre van, maar Simone's blik zei meer dan ze wilde weten. En misschien was het ook maar beter om haar leuke kleren te houden voor wanneer ze een feestje zouden geven of zo. Ja, Tom of Bill smokkelden me soms het huis uit voor een of andere fuif. Gelukkig wist Simone daar niets van.

Reageer (5)

  • XTokioHotelXLov

    wauww egt leukk

    1 decennium geleden
  • Assje

    Ghehe, I love this story! <3
    Ga je snel verder? ;D
    (H) (K)
    -xxx-

    1 decennium geleden
  • Aldea

    grappig zeg, welkom me maar: nieuw abo

    1 decennium geleden
  • Billschicka

    geniaal xD
    snel verder!
    xx(K)

    1 decennium geleden
  • MadeOfSilver

    Haha Geniaal

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen