Foto bij Chapter 44

Abby POV

Vergeet niet te reageren op het vorige hoofdstuk (flower)

Ik keek er naar en het was echt een mooi cadeau. Er zat een klein doosje in het inpak papier. Ik maakte het open en er zat een ketting in met een sleutel er aan. Het was een best wel grote sleutel met mooie en ingewikkelde patronen erop belegd met allemaal kleine glimmende steentjes. Het was echt mooi en ik moest bijna huilen. Jasper deed hem om mijn nek.
‘Dankje, het is echt mooi.’ Zei ik en knuffelde iedereen.
‘Graag gedaan.’ Zeiden ze. We gingen kletsen tot we geen gesprekstof hadden. Het was lang en pijnlijk stil tot dat Edward opstond en naar de radio toe liep. Hij zette hem aan en een mooi piano nummer vulde de ruimte. Edward kwam terug en sleurde Bella mee.
‘Mag ik deze dans van U?’ Vroeg Jasper. Hij stak zijn hand uit en was een beetje gebogen. Zijn honing blonde krullen vielen een beetje voor zijn perfecte gezicht.
‘Natuurlijk.’ Zei ik. Ik pakte zijn hand vast en hij nam me mee naar een stukje vloer waar geen puinhoop lag. Hij drukte me tegen hem aan en bewoog soepel van zijn ene been op zijn andere been. Ik deed hem na. Ik vond het altijd vreselijk om te dansen, maar met Jasper vond ik het goed.
Mijn Jasper, het was een heerlijke gedachten. Edward grinnikte.
Ow ja, hij kan mijn gedachten lezen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen