oke. als ik vanavond nog heel veel reacties krijg rond middenacht (wat vaker zo is, de meeste die geven pas om idiote tijdne reacties ¬.¬) dan vergeef ik jullie xD

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (19)

  • SpookyxBitch

    loel xD(yeah)

    1 decennium geleden
  • MissBlackx3

    (H)

    Ik ben echt verslaafd xD

    1 decennium geleden
  • MiniElounor

    Verder !!!!

    xx <3

    1 decennium geleden
  • MeLovesMusic

    ''Oke. Als ik vanavond nog heel veel reacties krijg rond middenacht (wat vaker zo is, de meeste die geven pas om idiote tijden reacties ¬.¬) dan vergeef ik jullie.'' Oké ik hoor daar ook bij of wat? x'D. Hahaha. Vannacht vierde mn broer zn 18e verjaardag van vrijdag, waar ik ook aan mee deed met enkele vrienden. Cynitta (een vriendin) bleef ook nog bij mij slapen, dus aan verhalen lezen + erop reageren en alles ben ik niet meer toe gekomen. Trouwens.. Mijn voet slaapt. En dat is irritant. En nutteloos om te weten. Maar dat boeit mij niet. :Y). Hahaha. Lolz.

    1 decennium geleden
  • MeLovesMusic

    ''"Dat kind hier houd van mij bespioneren en ze heeft dus gezien dat ik en mijn vriendje elkaar een knuffel-" "-die de hele nacht doorging-" voegde Stephenie ertussen. "-geven in bed. Steph je moet nu echt eens wat minder hyperen, anders ren je maar gewoon naar la push, dan ben je misschein een beetje rustiger. Danm in heb nu al medeleide met seth" Zei ik.'' Ja ja ja, laat Steph rennen. x'D. Misschien word ze dan rustiger. Of laat dr gewoon even like 200 meter achter de moter aan rennen voor Eline besluit haar dr toch op te laten ofzo. Is ze ook weer even rustig(er). x'D. En dan nog iets. Eline manier? Sinds wanneer is Eline -inderdaad- een begrip geworden? *Kijkt droog.* Wist niet dat je als mens zijnde een begrip kon worden. Hahaha. ^^.
    En erg goed let die Jules ook niet echt op he. Beide zn zusjes hebben een liefje, en hij had 't nog niet eens door. Hoezo slécht. Bad bro. Beter opletten. *Kijkt nep-afstraffend.* Shame on him. Wel leuk dat hij nu ook een liefje heeft. Lang leve Forks. Het nieuwste datingsbureau. x'D. Hahaha.
    But verder please. :Y).

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen