Awww, jullie zijn vergeven =D
Danku danku danku voor de overvele reactietjes van jullie allemaal <3
*is happy*
*gaat zeker nog een tijdje door op deze manier en heeft al geweldig plannetje, dus als jullie plannetje weten willen REACTIES GEVEN xD*
Hoezo Chantage? (A)

en heeft iemand een achternaam te leen (A)
voor overgrootouders van Eline voor als je het wou weten xD
aber, ikke geen achternamen meer weten ¬.¬

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • SpookyxBitch

    omgosh


    jongens

    Puh:X

    1 decennium geleden
  • TheDarkAbyss

    als je even een originele achternaam wilt, neem 'isphording'

    1 decennium geleden
  • MeLovesMusic

    ''*Gaat zeker nog een tijdje door op deze manier en heeft al geweldig plannetje, dus als jullie plannetje weten willen REACTIES GEVEN.* Hoezo Chantage?'' Jij chanteur. *Kijkt geschrokken.* Hoe kan je dat doen, ons, je trouwe fans, chantéren. =o. *Kijkt geschrokken.* Niet dat je anders geen -lange- reactie's van me krijgt, maar goed. *Snuift nep-gekwetst.* Niet lief. =o.
    ''En heeft iemand een achternaam te leen. Voor overgrootouders van Eline voor als je het wou weten. Aber, ikke geen achternamen meer weten ¬.¬.'' *Biedt die van haar aan.* Reinders? Of uhm. Van den Bercken? (Mn moeders achternaam.) Peeters? Croezen? Mondaca? Bosveld? Ik weet 't verder eigenlijk ook niet. Dat zijn achternamen van vriendinnen van me. x'D.
    ''Stephenie snoof even. "Voor hoelang moet ik rustig doen?" "Als ik erbij ben leef je maar uit op seth" Ik had dat laatste niet moeten zegen, Stephenie is een groot voorstander van doordenken. Ze kreeg al meteen een grote grijns op haar gezicht.'' Seth lijkt al te zijn gevlucht he. Voelde meneer 't aan ofzo.. x'D. Steph gaat zich op 'm uitleven.. Eigenlijk zou ie daar blíj mee moeten zijn. Ze hebben toch wat x'D.
    ''Ergens had ik het voorgevoel dat de jongens elk moment uit de bosjes konden springen om ons de stuipen op het lijf te jagen, maar niks. Helemaal niemand.'' Zo'n gevoel zou ik dan ook hebben. Dat klinkt best raar, béíde jongens weg. Is er soms iets aan de hand? Iets met de Cullens, of een (geheime?) vergadering ofzo met de roedel en alles? Een andere verplichting waar ze heen moesten? Wát in wiens-naam dan ook?! x'D.
    ''Where the hell zijn ze?!'' Uhm goeie vraag. Ik niet weten? x'D.

    Tadam, een super lange reactie voor madame. In ruil.. Meer leesvoer ? x'D. Meeéeehr ! =o. Verder please. :Y).

    1 decennium geleden
  • jannekej

    ik heb wel een achternaam te leen.
    die van mij is 'van de laar'

    1 decennium geleden
  • Maleficia

    Nou zeg ;o
    Ze moeten terugkomen :Y)
    Snel verder <33
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen