weetje, het schiet eigenlijk best wel op xD
de zomervakantie is nog geen eens officieel begonnen.

GIMME JULLIE ACHTERNAMEN xD
of bedenk er gewoon eentje voor mij xD
dan heb ik meer tijd over om het verhaal uit te denken ipv na te denken over één domme achternaam ¬.¬

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • JustEmmie

    ik heb er een paar xD
    Lagerwaard,Kornman, Dille, De groot, Van der zwan, Beckers, Hoog , De rijke
    xD ik heb geen andere achternamen meer xD

    1 decennium geleden
  • ORBs

    ik denk dat zij ook een weerwolf is xD

    1 decennium geleden
  • SpookyxBitch

    best wel saai

    alone on the caoch ofso

    Boring:|

    1 decennium geleden
  • MeLovesMusic

    Ik citeer uit mijn vorige reactie: "''En heeft iemand een achternaam te leen. Voor overgrootouders van Eline voor als je het wou weten. Aber, ikke geen achternamen meer weten ¬.¬.'' *Biedt die van haar aan.* Reinders? Of uhm. Van den Bercken? (Mn moeders achternaam.) Peeters? Croezen? Mondaca? Bosveld? Ik weet 't verder eigenlijk ook niet. Dat zijn achternamen van vriendinnen van me. x'D." Astu ? x'D.
    ''Ik kruiste mijn armen en ging op de grond zitten op het strand en staarde wat naar de prachtige grote oceaan. Steph volgde mijn voorbeeld, heel veel kunnen we niet meer proberen.'' Tsja, wat moet je anders doen. Wanneer je je liefje(s) niet kan(/kunnen) vinden.. Ik zou best wel gefrustreerd raken. x'D.
    ''MENS(EN)!! Ik sprong meteen op en draaide me om en zag Billy vanaf een grote afstand naar ons zwaaien. hij kwam natuurlijk liever niet het strand op met een rolstoel.'' Volgens mij kóm je ook gewoon niet ver op 't strand met 'n rolstoel, of wel? *Kijkt droog.* Nja, een teken van leven. Dat is tenminste iets. Hahaha. x'D.
    ''Toen ging ik de tijd alleen maar even doden met het doorkijken van alle kastjes in het huis.'' Gosh werkelijk waar, gaat ze gewoon een beetje associaal alle kastjes door snuffelen, uti verveling. Hoezo dat arme kind verveelt zich de pleuris. x'D. Aaahwiee..
    ''Het eerste woord alleen al was apart. Ik kon er niet één klinkend 'woord' van maken, eigenlijk twee die weer onderling verschilde. Het was gewoon een en al vaagheid.'' Gosh het klinkt echt heerlijk vaag weer. Ik denk dat ik dr ook geen 'woord' of teken van zou begrijpen, zo vaag alleen al als het klinkt. x'D. *Kijkt droog.*
    Nja verder please. ^^.

    1 decennium geleden
  • DayLight

    snel verder, dat moet van mij..
    ik heb een rotachtenaam dus die krijg je niet:P
    we kunnen jou ook gaan chanteren door te veel reactie's neer te planten terwijl njij geen inspiratie hebt(A):P
    snel verder, ik en verslaafd <33 =D
    xoxo.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen