oke, nu weer een beetje tempo erin xD
Tja, ik was gister een klein beetje inspiloos dus..
anyway, op naar de 200!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (10)

  • Korsakoff

    Is ze eigelijk nog steeds zo warm?

    1 decennium geleden
  • SpookyxBitch

    awhhh cute

    1 decennium geleden
  • MeLovesMusic

    ''Jacob leek het goed te vinden maar was even heel druk bezig met Billy's gezicht te bestuderen. hij keek een beetje zuur. geen idee waarom. we zoende nog niet.'' Ik krijg langzaam aan 't idee dat Billy altijd gewoon zuur kijkt. Wanneer heeft hij nou eens écht vrolijk gekeken? *Kijkt droog.* Zeikert. =o.
    ''"Ke. Kwispel, kwispel " zei hij terwijl hij lachend achter mij aan naar buiten liep.'' *Kijkt droog.* Sinds wanneer praten 'honden', en lopen ze op twéé poten/benen, ipv 4? *Lacht.* Hahaha. x'D.
    ''"Haarverneuker" mompelde ik terwijl ik probeerde om mijn haar te redden.'' Jake, je hebt jezelf zojuist een nieuwe bijnaam bezorgt. *Grinnikt droogjes.* Yeay. x'D.
    ''"Zei miss Phoenix die klaagt als het hier zonnig en zomer is dat het net lijkt op de winter bij jullie." Zei Jacob die met zijn ogen rolde. "Durf jij te zeggen dat het mooi weer is?" "Het regent niet en het is warm dus Ja." zei hij lachend. Ik zuchtte terwijl ik mijn hoofd schudde. "Maar het is zo grijs."'' Ik stem in met Eline hoor Jacob.. Het klinkt als slecht, beroerd weer. Dus ja, Jake niet zeiken. Ieder mens dat niet gewent is aan zown pest weer, vind dat *piep*weer hoor. Niet enkel mensen uit Phoenix. ^^.
    ''Jacob zuchtte even. "Daar ben ik het wel mee eens, zullen we een beetje het bos in? niet te ver want dat is een klein beetje dom met al die loslopende bloedzuigers maar het bos is wel wat groener en kleuriger dan dit proachtige grijze strandje." "Amen" zei ik terwijl ik opstond. Jacob grinikte en stond ook op zodat we hand in hand gingen lopen langs de bosrand. en dat rijmt.'' Probeer je naast een fantastische schrijfster, nog dichtster te worden ernaast? Hip. x'D. Hahaha. Je hebt echt talent. *Knikt goedkeurend.* Mja ze heeft gelukkig wel Jacob bij zich om haar te beschermen tegen die bloodsuckers. =o. Dat lucht wel op.
    But verder please. ^^.

    1 decennium geleden
  • Maleficia

    Haha xD
    Snel verder (A)
    SupersuperSUPERGOED.

    xx

    1 decennium geleden
  • TooCrazyXD

    nice!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen