ikke heb super veel klaarliggen op papier en nog meer in mijn hoofd!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • Jannekepies

    Wanneer komt het sex gedeelte :$

    1 decennium geleden
  • SpookyxBitch

    hahahahah

    1 decennium geleden
  • MeLovesMusic

    ''Ikke heb super veel klaarliggen op papier en nog meer in mijn hoofd!'' Ooooh. Uittypen die handel, hop hop! Hoe meer leesvoer, hoe beter. Het is altijd meer als welkom. *Lacht.*
    ''Tja, ik en Jacob passen gewoon goed bij elkaar en zien er samen super uit, ook stuk voor stuk trouwens. of we nu in Forks, Phoenix of in La Push zijn, wij zien er prachtig uit *Lichte ego.*'' Líchte ego beweert madame dan? Tssk. *Roept:* Egooo! x'D. Damn dat kwam best wel arogant over hoor. Sarcast. x'].
    ''Ben fronste even. "waarom lopen jullie hier dan zelf als jullie het gevaarlijk vinden?" vroeg hij. "Ten eerste het is geen wij, het is ik en mijn menselijke schid! en dat is punt 2, ikke heb een menselijk schild" Zei ik pestend terwijl ik me lachend voor de grap achter jacob's rug verstopte. Jacob zuchtte even en tilde me op. "Kijk, menselijk aas, heel handig beren voer."'' Ben heeft in principe wel gelijk. Maar ja, hun weten ofcourse wat er speelt, en Ben+Angela nauwelijks. Maar oké, daar vanaf gezien dan. Ze weten natuurlijk ook niet dat die weerwolven het best wel op Eline gemunt hebben, maar ze weten ook niet dat haar Boyfriend een weerwolf(puppytje) is. Hahaha. Eigenlijk weten ze best veel niet. Maar beter ook. En die droge humor tussen Eline en Jacob is leuk. Hahaha. Jacob is mean. Haar een beetje als aas dreigen te gebruiken. Ooooh. =0.
    But verder please. ^^.

    1 decennium geleden
  • jannekej

    haha^^
    verder

    1 decennium geleden
  • jannekej

    haha^^
    verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen