dit word gewoon heilig stuff zometeen xD

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • SpookyxBitch

    hoe bedoel je spieren


    en die picca is gwn fxking geil hodi:$_O_(lol)

    1 decennium geleden
  • MeLovesMusic

    Die titel weer. x'D. *Lacht erom.* ''Super Jake!'' Hahaha. Lolz.
    ''"Jacob, niemand is voor jou een uitdaging" zei ik glimlachend terwijl ik door zijn haren streek met mijn vingertoppen. Zijn prachtige zwarte haren..'' Ik wou dat ik ook door zijn mooie haartjes kon strelen. Ruilen Eline? Of wil je hem met me delen? Please? *Zet smeekoogjes op.* Tooeee. x'D. *Kijkt liefjes.* Hahaha. Grappig eigenlijk. Hij wrijft steeds door haar haren, zij nu weer door de zijne.. Aaahw. =3.
    ''"Jij hebt deze super zon opgewarmt gekregen" zei Jacob op een veel te lieve manier. "Jij hebt mij veel weer opgewarmt. En bovendien, mijn temperatuur stijging blijft, de jouwe niet. dus jij bent beter" zei ik terwijl ik door zijn haar bleef woelen met mijn handen.'' En madame blijft maar door zijn haartjes woelen. *Lacht.* Hahaha. Lol. Ze zijn me toch ook een stel. Maar wel super lief. Hun complimentjes zijn ook erg orgineel, hahaha. Maar wel super cute. Ze zijn gewoon het perfecte koppel. Ingeprente 'mensjes' zoals Steph en Seth niet meegeteld dan, want dat is gewoon niet eerlijk om mee te vergelijken. Dat is .. onnatuurlijk. Hahaha. x'D.
    ''"Billy gaat me vermoorden" zuchtte Jacob. Ik gaf jacob een stevig schouderklop. "Oei! Billy kan jou echt niet aan hoor! nobody can SUPER JAKE!" zei ik lachend. "Oke, dan zet hij mij het huis uit" besloot Jacob. "Nou dan kom je gezellig bij mij wonen."'' Dat zou Eline wel willen he, dat hij bij haar kwam wonen. Dan kon hij wel steeds bij haar in bed liggen. Niet dat Jacob zich daar anders geen manier toe zou vinden. Maar ja, je snapt me ook wel. x'D. Super Jake heerst! *Grijnst.* 'Cuz he's freaking hot. *Zwijmelt weg.* =3.
    But yeah, verder please honey. ^^.

    1 decennium geleden
  • jannekej

    verder ^^(A)

    1 decennium geleden
  • zottie

    snel verder
    xxx

    1 decennium geleden
  • TooCrazyXD

    super!!!!!
    XD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen