dit word echt puur onserieusheid (wat ben ik toch super in ABN (A))
ik lieft onserieusheid.
ik lieft ook het creatief doen met ABN

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • SpookyxBitch

    hhahaahh kk dope(Y)xD

    1 decennium geleden
  • MeLovesMusic

    ''"Jezus Jacob, hadden jullie 2 haast?!" vroeg Embry snuivend. Ik flikkerde in mijn lachbui nogal pijnlijk van de boomstronk af waar ik op zat zodat ik met buikpijn van het lachen op de grond achter me lach en nog meer blikken kreeg van 'omg' door Quil en Embry "STEPHENIE! IK DACHT DAT JE DIE 2 IN DE GATEN ZOU HOUDEN! ZE HEBBEN HÉT ALLANG GEDAAN!" riep Quil veel te hard naar Mijn zusje die er dus allang was.'' Wahahaha. Dit stukje vind ik werkelijk waar geniaal. Ik heb nog steeds een grijns van oor tot oor op mn gezicht geplakt staan, van het lachen. Werkelijk waar, jij bent komisch. x'D. *Lacht weer.* Durf eens te beweren dat jij niet grappig bent, en diegene liegt. =o. You're funny girl. ^^. Quil ook echt weer, keihard bleren over het kampvuur. Alsof er verder geen mensjes zijn buiten hun ofzo. Neuh. Mja. x'D.
    ''"Buikpijn" zei ik terwijl ik nog steeds lachte. "Opmerking van de eeuw eline " zei Jacob die onderhand was bijgekomen en een hand naar me uitstak om me omhoog te trekken. "buikpijn? " vroeg ik fronsend maar lachend.'' Ik zou ook buikpijn krijgen van het lachen geloof ik. Hun zijn ook gewoon zo .. droog. Ik denk dat hún maar eens een keertje het water in gesodemieterd zouden moeten worden. Zijn ze ook weer eens nat. *Lacht.*
    ''"Je kan dus best wel geniaal zijn, vaker dan een keer per jaar " zei Jacob die me weer begon droog te blazen. "Ha! eindelijk! iemand krijgt mijn genialiteit door!" "is genaliteit een woord?" vroeg Embry aan Quil. "naja, aangezien Eline geloof ik in het geheim gewooon een genie is en zij het zegt, vast wel."'' Jacob, de föhn met pootjes. Volgt je, en is daar wanneer je hem nodig hebt. Raar jong. Gaat ie en beetje voor föhn spelen. =o. *Lacht weer eens.* Wahaha. x'D. Hij is toch ook gewoon funny. =3. (DELEN !) x'D.
    Mja verder please. ^^
    Btw niet zeuren over die hitte jij. x'D. Ik heb er like 5 uur lang in moeten werken. Buiten. Voor de post. Bij TNT. Ik ben verbrand ja. =o. *Pruilt.*

    1 decennium geleden
  • Maleficia

    Ja, nu lach ik (A)
    Maar nu mag het want ik zit boven =P Met keiharde muziek
    Snel verder xD
    xx

    1 decennium geleden
  • Wasilewski

    verdeeer <3

    1 decennium geleden
  • Incerto

    whawha i like it (H)
    nee serieus ik lig in een duik xp

    snel verder <3

    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen