Oke. ik geef het op. ik ga me niet meer bedenken wat mensen in een steen zien met rood oranje haar. dat doet pijn aan me hoofd en het is vakantie, dus.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • SpookyxBitch

    oeheh

    so bedoelmaar hopi dopi shaagiii

    1 decennium geleden
  • JoyceD

    snel weer verder alsjeblieft (A)

    1 decennium geleden
  • jannekej

    oke ze heeft ook een slapenloze nacht gehad.
    ik zou zo schagi zijn.
    maar ga snel verder xD

    1 decennium geleden
  • MearaLilith

    Waaaah Verderr!!

    :A:A

    xXxXx

    1 decennium geleden
  • MeLovesMusic

    ''Oke. Ik geef het op. ik ga me niet meer bedenken wat mensen in een steen zien met rood oranje haar. Dat doet pijn aan me hoofd en het is vakantie, dus.'' Zeeeeg. Niets tegen mensjes met rood haar. En denk jij enkel na op school of wat? *Grinnikt.* Zegt dat niet iets over jou ? x'D.
    ''Jacob was al snel de deur uit en liet mij hier achter. Mijn hoofd wou niet erg meewerken en het enige wat ik kon bedenken was dat het lekkerder in bed lach mét Jacob. Ondanks dat ik Jacob naast me miste viel ik toch weer in slaap.'' *Kijkt bijdehand.* Natuurlijk is het leuker mét Jake. Dat weet iedereen toch wel. x'D. Hij is gewoon.. hot. ^^. Dus ja, dan mis je hem wel, als je persoonlijke kacheltje die je zowel lichamelijk, van buiten en zowel van binnen in vuur en vlam zet. *Grinnikt.*
    ''Billy haalde zijn schouders op. "Iets verdachts misschien" zei hij terwijl hij doorlas in de krant.'' Oh nee, zeg niet dat het straks die vampiers weer zijn. Ik wil niet dat Jacob in gevaar is ofzo. *Pruilt.* Het is al erg genoeg dat hij en Eline nu weer gescheiden zijn. *Mokt.*
    Nja, verder please. ^^.
    Btw ik ben weer lekker de eerste die een reactie plaatst.
    :Y).

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen