nog maar 15 deelties =D
en ikke ben dus op *gata even keihard rekenen*
17/20 ste van wat ik totaal moet. ik heb de tijd tot augustus dus om nog 15 delen te schrijven xD
Eitje xD

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • ORBs

    'wat is er in godsnaam zo leuk aan sport?!
    '

    volgens mij zit het in mannen hun instinkt om als een holbewoner sport te kijken en frustreerend mee te schreeuwen:Y)

    1 decennium geleden
  • SpookyxBitch

    Heel ubher

    maar deze was niet egt sow spanned:d don't hit me Pleaase**gaat op der knieën*(huil)

    1 decennium geleden
  • jannekej

    snel verder
    veel te leuk

    1 decennium geleden
  • MeLovesMusic

    ''Nog maar 15 deelties =D En ikke ben dus op *gaat even keihard rekenen* 17/20 ste van wat ik totaal moet. ik heb de tijd tot augustus dus om nog 15 delen te schrijven. Eitje.'' Zeg, je mag je belofte ook gerust overtreffen hoor. Helemaal geen problemen mee, of bezwaar tegen. *Kijkt lief.* Hmm. x'D.
    ''Oke, hij heeft dus gewoon een avond en middag en bijna hele dag humeur maar is nu goed gehumeurd. Oke. Als je billy in een goed humeur wil dan meot je hem koffie voeren, zwart, en geef hem een krant waar een grote sportrubriek in staan. Echt joh, wat is er in godsnaam zo leuk aan sport?!'' Weet je. Ik vind Billy maar raar. Wat ook grappig is. Een coffee black, maakt Billy Black weer back happy. x'D. *Grinnikt.* Creatief he, van me. ^^. Hahaha.
    ''Ik zag al snel Stephenie. Maar het was een wonder, ze was niet alleen.'' Hmm, wie zou er dan nog bij haar kunnen zijn? Ik bedoel, ik neem aan dat Seth, Jacob en alle andere weerwolven in het bos zullen zijn ofzo. In elk geval niet bij hun op het moment. *Kijkt scheef.* Dus wie is er dan wél bij Steph? x'D.
    But yeah, verder please. ^^.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen