JHEEEe xD
Reacties graag weer =D

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • SpookyxBitch

    ahh xcute(lol)(K)

    1 decennium geleden
  • MeLovesMusic

    ''Ik heb ongeveer met iedereen van het pack gepraat denk ik. Zelfs met Paul, met hem het kortst. Chagerijn. Nog erger dan ik 's morgens af en toe.'' Lol. Ik ben 's morgens ook niet echt te genieten. Maar de rest van de dag -meestal- wel hoor. ^^. Hahaha. Is ie ook al zo verrekte humeurig, just like Billy, of wat? x'D. *Grinnikt.* Lekker dan. xO.
    ''"Lekker geslapen? Ik heb je dit keer ruim anderhalf uur laten slapen, goed hea?" fluisterde hij trots in mijn oor.'' Aahw, lieve Jake toch. Zie je wel dat ie het kan. Hij doet het alleen meestal niet, Eline gewoon normaal laten slapen. xD. *Grinnikt weeral.* Hahaha. Nja like voor alles een eerste x ofzo. ^^.
    ''"Jij bent soms lief. Heel af en toe" verbeterde hij. "Maar toch hou ik van je zelfs al ben je gemeen" zei hij om het goed te maken.'' Aahw how freaking cúte van hem. Dat vind ik echt heel lief, nja het 2de gedeelte vooral dan. Op het 'heel af en toe' enzo dan gewoon na. x'D.
    Neeext. ^^.

    1 decennium geleden
  • Incerto

    applaus voor eline

    jacob is echt zo'n cutie

    snel verder x3

    xx

    1 decennium geleden
  • JoyceD

    jacob is een schatje (H)

    snel weer verderxD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen