omg. ik heb de kerk overleeft vanmorge. eline echter heeft het niet overleeft. er werd serieus een verhaaltje gedaan over een kind dat eline heette en recent is gestorven. en dat was onderhand het enige intresante. de koekjes die je kreeg ofzo die smaakte naar papier. en oja, ik heb een laptop :o

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • SpookyxBitch

    enne ik wou nog wat schrijven ben vergeten krijg tandjes

    ....

    wel toevallig over die meisjes eline want diep in eline's hart gaat se ook dood (huil)

    Xx.

    1 decennium geleden
  • SpookyxBitch

    hahha het uis wel lekkere kutvamopierenxD

    1 decennium geleden
  • MeLovesMusic

    ''Omg. ik heb de kerk overleeft vanmorge. eline echter heeft het niet overleeft. er werd serieus een verhaaltje gedaan over een kind dat eline heette en recent is gestorven. en dat was onderhand het enige intresante. de koekjes die je kreeg ofzo die smaakte naar papier. en oja, ik heb een laptop :o.'' Hip, een laptop. Jammer dat er wel een zekere eline gestorven is dan. Gelukkig niet degene van het verhaal. Die is vrij springlevend. En pisst of. =o. Nja logisch, wanneer ze haar vriendje vaker moet missen dan hij bij haar kan zijn. *Pruilt.* Dan snap ik haar ook wel weer. Beetje lullig voor de vampiers, dat ze hun zo uitscheld enzo. I mean, vast niet alle vampiers zijn hetzelfde. Ieder mens verschilt ook weer, net zoals iedere weerwolf ook weer. Maar ja, nu is haar woede gewoon vooral, of ja eigenlijk enkel, gericht op de vampiers. *Grinnikt.* Hoewel er ook hotte vampiers bij zijn, en ook enkele aardige enzo. ^^. Ja toch. =D.
    Neéext. ^^.

    1 decennium geleden
  • ariya

    snel verder!!
    X

    1 decennium geleden
  • jannekej

    snel verder xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen