moet tot de 200 komen, moet tot de 200 komen >.<

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • SpookyxBitch

    omgosh

    je is nu egt pist hahaha lolxD

    1 decennium geleden
  • MaagGezweer

    OHHGODDDD(yeah)!!!
    JIJ KENNEN OOK SLIPKNOT(H)(H)(H)
    I LOVE THIS BAND..AND THAT SONG FROM HEN(H)!!!!
    ga zo verder(met schrijven) meid;)

    1 decennium geleden
  • MeLovesMusic

    ''Moet tot de 200 komen, moet tot de 200 komen >.<.'' Laat me je even verbeteren. Je moet gewoon tot vér over de 200 komen. Dat is zelfs nog beter. Ga gewoon verder voor uhm, de 250? *Kijkt lief.* Als je dat tenminste haalt voor je weg gaat ofzo. Op vakantie. *Grinnikt.*
    ''F*ck it all!'' Die titel & dat plaatje zijn echt super lol. *Grinnikt er weer om.* Hahaha. ^^.
    ''Als een vampier ons aanviel weet ik niet wie dat erger zou vinden. Ik of de vampier. Vampiers willen er niet aan denken om mij te bijten of in de buurt te komen maar ik ben nu zo chagerijnig dat ik ze verot zou schelden.'' Gosh volgens mij is dat een ernstige waarschuwing voor iedere vampier. Pas op, een onsmakelijk en super chagerijnig mens. Don't bite her. Or she will yell at you. It's up to you. x'D. *Grinnikt erom.* Poor Eline. En steph zal ook wel niet zo vrolijk zijn, zo zonder Seth enzo. Aaahwie.. x3.
    ''"Ik ga naar mijn kamer" zei Stephenie die al doorhad dat ik nogal prikkelbaar was en idereen zou verot schelden die tegen me ging zeiken. Verstandig kind.'' Heel slim van je Steph. Volgens mij kan je haar echt beter mijden op het moment. Ze is net een tikkende tijdbom. Tik tak.. x'D. Poor girl..
    ''Metal veel te hard luisteren. Misschien heb ik geluk en komt Jules dan uit zijn kamer om boos op mij te worden, heb ik meteen iemand om af te zeiken.'' Oei Oei. Volgens mij kan Jules beter ook uit haar buurt blijven. Net zoals Steph heel verstandig al besloot te doen. Anders word hij namelijk gewoon heel erg het slachtoffer van haar -misplaatste- woede. Niet op hem gericht, maar dan krijgt ie het wel allemaal even te voorduren.. Run boy, run away! x'D.
    Neeéeext. ^^.

    1 decennium geleden
  • myms

    ik zou haar niet willen tegenkomen als ze in zo;n bui is maar wel heel erg grappig om er over te lezen

    snel verde4r want je bent al bijna bij de 200

    1 decennium geleden
  • Wasilewski

    dat liedje heet Surfacing :$

    fuck it all
    fuck this world
    fuck everything you used to stand for
    don't belong
    don't excist
    don't give a shit
    & don't ever judge me :'D

    SLIPKNOOOOOOOOOOT <3
    1 van mn lievelings band

    maar snel verder<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen