Foto bij Chapter 49

Abby POV

De nacht voor de bruiloft sliep ik slecht, vooral omdat Jasper weg was met Emmett en Edward. Ik morgen ging trouwen en morgen zouden al mijn familie leden komen en Jasper zijn ‘Familie’ ook. Hij zei, voor hij met Emmett en Edward weg ging, dat ze allemaal heel vriendelijk waren en ik maar moest slapen en gewoon moest denken dat ik morgen gewoon naar school moest. Dat deed ik, maar nadat Jasper weg was geslopen kreeg ik nachtmerries. Het altaar zou me op eten. Jasper zijn ‘Familie’ Zou mijn familie aanvallen. Jasper zou niet komen. De dominee zou in slaap vallen. Leanne zou er met Jasper vandoor gaan. Eindelijk was het ochtend en Bella zou me ophalen om 10 uur. Ik at en kuste mama op haar wang.
‘Tot bij de bruiloft.’ Zei ik en rende naar Bella haar auto toe en stapte in.
‘Hallo, klaar voor de grote dag?’ Vroeg Bella terwijl ze wegreed.
‘Ja, helemaal klaar op mijn kleren na.’ Zei ik. Bella grinnikte en reed zo snel als maar kon naar huize Cullen.
Bella nam me zo snel als maar kon mee naar de badkamer van Rosalie waar Rosalie op de sauna rand zat te kijken naar haar nagels. Ze zag er beeldschoon uit, ik zou niet weten wie mooier was dan haar. Leanne kwam ook binnen haasten. Ze begonnen met mijn gezicht. Ze smeerde zoveel dingen op mijn gezicht dat ik de tel kwijt raakte. Ik had de heltijd mijn ogen dicht en liet ze hun gang gaan. Toen ze eindelijk klaar waren met mijn gezicht deed ik een oog open een keek in de spiegel. Ik zou me zelf niet herkend hebben als het meisje in de spiegel het zelfde deed als ik.
‘Goed?’ Vroeg Rosalie. Ik knikte en ze trokken me omhoog om me mijn jurk aan te doen. Het was een heel gedoe, maar ik had hem eindelijk aan. Renesmee wou graag de sluier dragen en bruidsmeisje zijn. Renesmee kwam binnen rennen in haar mooie kleren die ik samen met Bella had uitgekozen. Beneden werd het steeds luidruchtiger en de voordeur ging open en dicht. Half 1 kwam steeds dichter bij en mijn moeder kwam naar boven toe. Rosalie zette net de haarband in mijn haar toen ze binnen kwam.
‘Lieverd, wat zie je er mooi uit.’ Zei mama ze kuste me op mijn voorhoofd en knuffelde me.
‘Hier zijn je bloemen.’ Zei Renesmee en gaf een klein boeketje aan mij. Het waren allemaal narcissen. Jasper had de bloemen uitgekozen en hij had ze juist gekozen.
‘Is Jasper er al?’ Vroeg ik en ik werd met de seconden zenuwachtiger.
‘Ja.’ Zei Bella.
‘Trouwens, aangezien je vader er niet meer is, word je door Emmett beglijd naar het altaar. Dat wou hij graag.’ Zei Rosalie en deed nog een laatste finishing touch en ging toen snel naar beneden om Edward, de pianist, dat hij mocht beginnen met het eerste nummer.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen