hehe xD
good luck eline

waarschuwing, van dit deel kan je iets serieus leren voor school. ik hoop dat ik het goed heb :X

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (14)

  • Fennec

    '[pas op. straks leer je hiervan wat]'
    aaaah! Nee, heb het toch gelezen xD
    zit nu op school, dus dit is eeen goed excuus waarom ik niet schoolwerk maak opn dit moment (A)

    1 decennium geleden
  • ORBs

    omg neeee!!!! ik heb wat geleerd!!! auw auw mijn hoofd ,please laat het stoppen, verlos me uit mijn leide!!!" ."ik jacob super zon komt je redden, tutututututu(superman geluidje)". hij zoent me en we leven nog lang en gelukkig
    einde.(A)

    1 decennium geleden
  • Wynter

    whaha, ik ging dat leerstukje niet lezen :P

    1 decennium geleden
  • dorcha

    Difusie kende ik al:S Die andere is nieuw...

    Maar mijn hersentjes doen pijn:$ Ik kan niet meer normaal nadenken in de vakantie;)

    1 decennium geleden
  • MeLovesMusic

    ''Waarschuwing, van dit deel kan je iets serieus leren voor school. ik hoop dat ik het goed heb.' Als ik heel eerlIjk ben. Heb ik het schuin gedrukte stukje gewoon even overgeslagen. Ik ken die begrippen toch niet, en ik heb geen behoefte om extra dingen te leren in de vakantie. I mean, ik zei het dus al, het is like vakántie. Geen schooltijd. Niet leren dus. x'D. Hahaha.
    Ik vind het trouwens ook vrij geniaal hoe ze Edward gewoon zo 1, 2, 3 afgescheept heeft. Go Eline! She freaking rocks my socks. Hell yeah. x'D.
    ''Zo kwam ik de hele pauze door en ging ik naar biologie zonder nog een teken te laten hebben zien dat ik belletje heb geleld.'' Woehoe. Braaf kind. Hmm weet je. Misschien moet ze maar iets van actrice worden ofzo. Ze houd dat toneelspelletje en acteer kunstje echt freaking goed vol. Dat vind ik best wel knap. Ik bedoel, ze heeft Edward een loer gedraaid en hem net afgescheept. Dan vind ik het knap dat ze die gedachte van triompf kan onderdrukken -oké sowieso tot op de wc dan, en daarna ook weer-. Good girl. ^^.
    Neeeéeeext. x'D. Hahaha.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen