hehe, ik heb mensen wat geleerd, hip xD

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • Fennec

    whaha, ooh, dat laatste is echt lief<3

    1 decennium geleden
  • MeLovesMusic

    ''Toen ik me op de tweede opdracht richtte kreeg ik zowat een hartaanval toen ik mijn mobiel in mijn zak voelde trillen. normaal smst niemand me. Ik bekeek mijn mobiel voorzichtig en ongezien. jacob. who else? embry misschien als hij mijn nummerhad, maar alleen een van de jongens zou me onder de les smsen. 'Niet uit het raam kijken.' Ik trok een wenkbrouw op en keek desondanks toch. als ik eigenlijk wel kon verwachten zag ik iets vederop jacob tegen een boom aan leunen. ik keek snel weer weg en probeerde mijn grijns voor alice te verstoppen maar die had niks door.'' Woehahaa die is serieus echt geniaal. Na het lezen van dit deeltje zit er weer een big smile op mn face geplakt. x'D. Omygosh. I mean. Wanneer iemand zegt, níét uit het raam kijken. Dan doe je dat toch juist wel. Ik bedoel, kom op. *Kijkt droog.* x'D.
    Ik vond die smoesjes van Eline echt geniaal. Die leraar is trouwens ook bijdehand, gewoon haar smsje een beetje lezen. Tssk. =o. De brutaliteit van de leraren van tegenwoordig ook.. xO. *Kijkt vermakelijk.* Hahaha. Lol. x'D. En hoe die leraar dan ook gewoon steeds door vroeg naar smoesjes. Alsof hij gewoon wachte tot ze eindelijk een degelijk excuus had bedacht. Kom op heé. x'D. Chille leraar hoor. x'D.
    Heel droog nog even tussendoor. Kán een vampier überhaupt wel rood worden? I mean, het zijn toch gewoon like levende lijken.. x'D. Dus ja. x'D.
    Neeéeext. ^^.

    1 decennium geleden
  • Archer

    Gosh hij is zo fucking lief ^^ Beter dan die roodbeschimmelde steen die mensen in de steek laat en altijd onaardig doet :x
    Maar wij adoreren jou, wij adoreren jou_O_

    1 decennium geleden
  • DayLight

    snel verder<33

    1 decennium geleden
  • jannekej

    haha
    snel en dan ook snel verder
    pliezzzzzzzz(A)(A)(A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen