ikke heeeeel erg op dreef ^^ ik zit er zowat al de hele dag op nu, en ik heb nog 4 uur ofzo dus zal ik zeker tot 210 komen als ik niet teveel word gestoord

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • MeLovesMusic

    '''Jacob, hoevaak moet ik het je nog zeggen, je moet niet denken, dat gaat fout.' zuchtte ik. Jacob grinnikte en aaide me over mijn hoofd. 'Dat is waar, maar ik ga nog zo weinig naar school dat ik het spontaan doe in mijn vrije tijd ' zei hij dramatisch.'' Vrije tijd? Hij moet toch survaleren ofzo. x'D. Dus eigenlijk is het geen vrije tijd. Maar oké, het valt buiten school (eigenlijk niet, maar mister weerwolf hoeft gewoon 6 van de 7 x niet naar school toe). x'D. Dus ja. Dan denk je soms gewoon na, uit gekkigheid hé. x'D.
    ''Het verbaaste me maar de bel ging nu al. Veel te vroeg. Ik zuchtte en stond op met mijn tas. 'Wil je met me meelopen? ' vroeg ik toen met een engelen gezicht. Meteen begon Jacob te grijnzen en sprong op.'' Als het gaat om de Cullens pesten met hun gedachtes en zijn aanwezigheid, dan heb je Jakes aandacht geloof ik. *Grinnikt.* Lol. Dat is volgens mij gewoon een gedeelde hobby aan het worden van hun tweeën. Oh en ook van Steph en de andere weerwolfjes ofcourse. *Grijnst breed.* Jake jake jake toch. x'D. Btw de tijd vliegt gewoon, wanneer je bij je liefje bent. A dôh. x'D.
    Neeéeext. ^^.

    1 decennium geleden
  • Incerto

    ikke ben nog steeds aan het huilen om het einde van de eclips :'(

    echt zo zielig, normaal als ikke klaar ben met zo'n boek dan verzin ik het vorvolg maar als ikke er nu aan bengin hebb ik een brok in men keel

    i hate bella

    dus mrs alpha grizzly wolf puppy I ik Mrs beta grizzly wolf puppy verveel me, vandaar deze belachelijke reactie

    snel verder x3

    xx

    1 decennium geleden
  • jannekej

    snel verder
    ^^

    1 decennium geleden
  • ariya

    snel verder!!
    X

    1 decennium geleden
  • Wasilewski

    veeerder<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen