in mijnn laptop heeft iemand dus heel stiekem een camera verstopt ö

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • DayLight

    Snelverder<33

    1 decennium geleden
  • JoyceD

    hij is nu echt zo ontzettend spannend snel verder aub (A)

    1 decennium geleden
  • Maleficia

    Arme van-stenen-houdende-Bella XD
    Snel verder <3
    xx

    1 decennium geleden
  • MeLovesMusic

    '''Geef dat dan tenminste toe zeg, ze lijken toch echt op stenen. Mooie stenen nog wel want ze doen heel gay in de zon en gaan glitteren. Maar ze zijn hard en koud van binnen en buiten' zei ik.'' Omygosh. Hoe hard. Letterlijk en figuurlijk I mean. Sorry hoor, maar dat zeg je toch niet in de buurt van je BF die wel van die stenen houd? I mean, zo kwets je haar ook. En hun mag je best kwetsen enzo, maar laat Bella bitte buiten schot. Die heeft dit toch ook niet verdient. xO. Zij heeft gewoon een andere voorkeur, wat betreft jongens enzo.. =0.
    ''Bella keek zuur weg. Ik was veel te goed gebekt voor haar. Zij was gewoon niet zo bijdehand en brutaal als ik. 'Ga toch lekker een steen knuffelen Bella' zei ik uiteindelijk. 'Ik dacht dat we vriendinnen waren' zei bella zachtjes. 'Als je een keer bedenkt dat ik en de cullens samen niet gaan kan je het nog een keer proberen Bella maar ik ga niet met die bloedzuigers om' zei ik uiteindelijk. 'ik wil jou vriendin wel zijn. maar geen vriendin van vampieren' zei ik uiteindelijk en ook op dat moment trok Jacob me mee. Het gesprek was afgelopen en onze vriendschap voorlopig ook.'' Oh neeee =o. Dit vind ik zo zielig. I mean, wedden dat Bella hier gewoon helemaal kapot van is straks. Wanneer ze beseft dat ze door dit stomme gedoe haar BF kwijt is. Dat is serieus best zielig hoor. Zij staat er toch ook maar een beetje tussen in enzo.. Aaahwie.. x3. Nou ja, het komt wel weer goed. Een keer. Hopelijk. Ooit. Gauw..
    Nou ja, verder please. I ben weer helemaal bijgelezen. Woehoe. ^^. Go me! x'D. *Grijnst nu breeduit.* Yeay.

    1 decennium geleden
  • myms

    aaaw wat zielig
    snel verder <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen