hehe, het komt wel goed hoor (A)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • MeLovesMusic

    Oh oh.. Dit is fout zeg. Ik bedoel, ze mag gerust uitrazen enzo. Maar het is wel lullig voor Bella enzo. Die kan er ook maar weinig aan doen. Het enige dat zij -Bella- eigenlijk fout doet, is eline en de cullens streeds vrienden proberen te laten zijn. Iets dat hoe dan ook toch nooit lukt. Maar ja, daar zal ze nu ook wel achter zijn I think.. xO.
    '''Bella bied haar excuus, dat weet ik zeker' zei ik. 'Doei, en bedank nogmaals' zei ik zwakjes. 'Doeg elien' zei jacob lief voor hij ophing. Ik stopte mijn mobiel terug in mijn broekzak en staarde naar buiten. ik hoopte elk moment de auto van of de cullens of bella langs te zien rijden maar hij kwam niet.'' Aaahwie. Zou Bella dan gewoon zo erg gekwetst zijn nu, of houdt Edward haar inderdaad tegen Eline te bellen en het weer goed te maken? Ik hoop zo van niet. Ten eerste zou ik dat echt super heel erg über gemeen van meneertje vinden, en ten tweede gaat hun vriendschap zo kapot. En dat wil geen van beide. Maar ja. Eline is gewoon te koppig het weer eens toe te geven.. Grrromm.
    Neeext. ^^.

    1 decennium geleden
  • jannekej

    verder !!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • myms

    koppig kind zeg
    snel verder!!

    1 decennium geleden
  • ShadowNight

    verderrrrrrr

    1 decennium geleden
  • Maleficia

    aahg XD
    snel verder <3
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen