oehhh, ik echt een super eng filmpie gezien net, jackson stond op uit zijn graf op een begraafplaats en dan op de achtergrond allemaal dansertjes en dan zo de muziek van thriller xO

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • MeLovesMusic

    ''Oehhh, ik echt een super eng filmpie gezien net, jackson stond op uit zijn graf op een begraafplaats en dan op de achtergrond allemaal dansertjes en dan zo de muziek van thriller xO.'' Gosh dat klinkt kinda spooky enzo. =o. Lekker dan. x'D. Gauw iets anders, wel leuks, kijken om dat beeld weer van je netvlies te verdrijven. x'D. *Grinnikt.* HupHup. ^^.
    '''Oja, maar eigenlijk belde ik voor ons huiswerk voor m&o..' begon ze onschuldig '... Daar bel je mij voor? Hoeveel denk je dat ik meer van de les heb doorgekregen dan jij?' 'Oke, ik bel wel iemand anders dan' zei angel lachend.'' Lol. x'D. Hun zaten samen te geinen tijdens die les. Dus wat verwachte Angel nou, dat ze op een of andere onverklaarbare wijze toch de les mee had gekregen? *Kijkt droog.* Simsa la bim. x'D. Maar helaas, nee dus. x'D.
    ''Blij dat er nog mensen bestaan die niet je vriendje zijn maar toch altijd voor je klaarstaan.'' Lang leve Angel, ook een hele lieve vriendin. Gelukkig is zij er nog om Eline een beetje op te beuren. Maar eigenlijk hoop ik dat Belle en Eline oud en verstandig genoeg zijn om het gewoon zélf weer goed te maken enzo. I mean, ruzie is tenslotte nooit leuk. Al helemaal niet met je BF.. =o.
    Neeéeeext part please. ^^.

    1 decennium geleden
  • Maleficia

    Snel verder !
    xx

    1 decennium geleden
  • SceneQueenSN

    verderverderverder(yeah)(yeah)(yeah)

    1 decennium geleden
  • myms

    nou ik denk niet dat angel nog bij je staat als ze weet dat het vampiers zijn x'D
    snel verder!!

    1 decennium geleden
  • jannekej

    verder!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen