hehe, ikke ga de 250 ngo halen voor frankrijk

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • MeLovesMusic

    Volgens mij was iets van 41 graden koortst al vrij dodelijk. Maar ach. x'D.
    '''Jij kan er toch niks aan doen dat je ziek bent, wat zou ik dan moeten vragen. Ga gewoon je bed in en het komt wel weer goed' zei hij terwijl hij niet opkeek van het rijden.'' Je béd in met dekens, terwijl je toch al de moord stikt? Ouders.. x'D. Omg. x'D. Eigenlijk niet slim weet je. Gehehe.
    '''Boe' zei ik terwijl ik jacob lachend aankeek die probeerde stil binnen te komen. 'Hoe...?' vroeg hij verbaast. 'ehm, je komt met enorm veel herrie de straat in en dan storm je met onnodig veel geweld de trap op en dan doe je piepend de deur open, vind je het dan nog raar dat ik je opmerk?' vroeg ik lachend. 'Nee, maar ik dacht dat je ziek was.' 'Jacob, niet denken. Ik ben niet ziek, dat dacht de schoolarts ook al maar ik voel me prima' zei ik.'' Dat jong is af en toe ook echt gewoon geniaal. Met super veel lawaai naar haar huis rijden en dan vervolgens lawaaierig naar boven gaan, mét een piepende deur. En dan nog verwachten dat ze daar door heen zou slapen ofzo. Yeah sure, even if she was sleeping. She would be awake by the time you got upstairs. *Kijkt serieus.* Really. I mean it. Niet zo slim hoor dus. x'D. Hahaha. Lol. ^^.
    '''Zolang je maar niet heel erg ziek bent stiekem' zei jacob die mij naar hem toe trok en me een kusje op mijn kruin gaf.'' Hoe wil je nou stiekem heel erg ziek zijn. *Kijkt bedenkelijk.* Dan moet je wel de actrice van de eeuw zijn zeg. x'D. Hahaha.
    Neeext. ^^.

    1 decennium geleden
  • ariya

    snel verder!!
    X

    1 decennium geleden
  • Incerto

    snel verder x3

    xx

    1 decennium geleden
  • Maleficia

    Wow al heb je 44 graden koorts ga je dood :Y) XD
    Snel verdeer
    x

    1 decennium geleden
  • Archer

    Wat lief ^^ En hij heeft zo'n mooie mond, wat zit die wolf nu haar kruin af te likken xD MOND OP MOND _O_ -wordt geslagen- T-T Dat was peuterachtig :O

    Maar zoals altijd ^^ GEWELDIG :3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen