aarg,, hij is weggeklikt >.<
sorry :(
ikke zo weg moeten.......

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (10)

  • Fennec

    Omg... ik heb een heel (paas)weekend lang dat woord gehoord xD
    pfeiffer >< xD

    1 decennium geleden
  • MeLovesMusic

    '''Oh. Nou. Ik wil dat je gaat zodat eline kan slapen' zei mijn vader die even uit het veld geslagen leek. Desondanks zette hij toch stoer zijn handen in zijn zij om ietsjes groter te lijken, zeker in vergelijking met jacob heb je daar veel voor nodig.'' Wahaha. Dat ie probeert stoerder te lijken als Jake. Kom op hé. .. Dat win je toch nooit! Jacob is gewoon super sexy vet stoer über geil. Punt uit. Geen andere man die daar tegen op kan, of er überhaupt aan kan tippen. x'D. *Grinnikt.*
    ''Hij stond op, gaf me nog een kus op het voorhoofd en zei doei. En toen was ik uiteindelijk weer alleen.'' Aaahwie, nu ligt Eline zielig ziek alleen in bed te wezen. Gemeen van dr pappie om hem weg te sturen eigenlijk. Ook al is hij stiekem wel de reden van haar oververhitheid. *Grinnikt wat.* Dan nog. x'D. Not sweet of him, nó not sweet. Really. x'D. *Pruilt.* Poor Eline. She's so lonely now.
    Weer verder sweety. ^^.

    1 decennium geleden
  • Incerto

    snel verder <3

    xx

    1 decennium geleden
  • jannekej

    je heb deze 213 genoemt maar dat was de vorgen al dit is deel 214 niet 213
    je ben verder dat je denkt

    1 decennium geleden
  • SceneQueenSN

    verderverderverder(yeah)(yeah)(yeah)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen