kiekeboe. oki, nu opschieten ik xD

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • MeLovesMusic

    '''Het was harstikke duidelijk hoor maar mijn vriendinnetje ligt en beetje ziek thuis en is dr motor vergeten. we zo beleefd hem op te halen he?' Voordat jullie hem sloopte. 'Ohh, jacob, hoe kun je dat nou van ons denken' vroeg edward sarcastisch, hij had natuurlijk al mijn gedachtes weer gelezen.'' Hoe hij dat van hen kan denken? Niet zo gek he, aangezien onze lieve Edward Eline ook al een keertje aanviel. Waarom zouden haar spullen dan wel veilig zijn voor meneertje? *Kijkt droog.* .. Ja daarom dus. x'D.
    ''Eline's vader moest zijn best doen beleefd te blijven terwijl hij me weer wegstuurde. Ze mocht geen bezoek meer. Zogenaamd kalm reed ik weg. Zodra ik over de grens terug was zette ik mijn eigen motor zo snel mogelijk weg en werd ik weer wolf, ik was woedend, konden mensen niet normaal doen ofzoiets?! Of beleefd?! aardig? Redelijk?'' Aaahw arme Jacob. Hij doet enkel zijn best het Eline naar de zin te maken enzo. En om haar spullen veilig te stellen, uit de buurt van de -irritante- Cullens enzo. En wat is zijn dank. Hij word weg gestuurd door Eline's pa. Ja lekker dan. Eline zelf zal ook wel balen dat ze haar vriendje -met dank aan dr vader- zo weinig ziet. I mean, ze was al dagen eigenlijk oververhit enzo. Maar ja. Dat wist hij ofcourse niet, gelukkig. x'D.
    Neeext. ^^.

    1 decennium geleden
  • ShadowNight

    verder

    1 decennium geleden
  • jannekej

    wat zielig(huil)

    1 decennium geleden
  • Incerto

    snel verder x3

    xx

    1 decennium geleden
  • Mrloes

    snel verder!!:D:D:D:D:D:D

    XxX(K) <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen