und weer Eline POV
joepie xD
ahem..
niet dat het allemaal joepie is maarja
*hoed haar domme kop maar en gaat schrijven want jullie willen niet dat ik onzin hier schrijf maar dat ik gewoon veder ga avec het verhaal xD*

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (9)

  • MeLovesMusic

    ''*Houd haar domme kop maar en gaat schrijven want jullie willen niet dat ik onzin hier schrijf maar dat ik gewoon veder ga avec het verhaal.*'' Wahaha je begint half te wazelen geloof ik. *Grinnikt.* Lol. x'D.
    ''Ik flip nog als ik niet snel mensen zie. Jules mocht ik trouwens wel zien. Maar dat was alleen omdat het geen zin zou hebben om het te verbieden, we hoeven elkaar niet echt te zien ofzo. Mijn vader had het zelfs voor elkaar gekregen op de een of andere manier en om de een of andere reden mijn mobiel in beslag genomen. Oke. Hij wil dus denk ik dat ik geen contact meer heb met iemand..Vaag wezen.'' Waa jooow. Wat een idiote actie van die vader zeg. Dat kind een beetje dr sociale leven ontnemen. *Snuift.* Dat is gewoon .. barbaars! Hoe kun je een tiener nou verbieden haar vrienden, liefje én zusje te zien, én haar dr mobiel af te pakken? Volgens mij is die arme man aan het door draaien ofzo. Hij is namelijk niet meer goed wijs enzo. Pfft.. Poor kind ook. =o.
    Neeeéeeext part please. ^^.
    :Y).

    1 decennium geleden
  • JoyceD

    verder alsjeblieft xD

    1 decennium geleden
  • TooCrazyXD

    tooof!!!
    snel verder!!(lol)

    1 decennium geleden
  • Incerto

    normaal zou k zegge ompg haar vader is gestoord, maar ikke weet wrm hij at doet :p

    snel verder x3

    xx

    1 decennium geleden
  • jannekej

    wat een stommen vader heeft ze :S

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen