Belangrijk!, lees even!
oke, ik wil eigenlijk mijn username veranderen (van AlphaLuna naar SuperPien) nu moeten jullie even zeggen, goed idee of ingewikkeld?

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • MeLovesMusic

    ''Oja.. Ik moest naar seatle om haar op te halen.Oke, is het verantwoordelijk naar seatle in mijn uppie te gaan op een motor terwijl ik continu moe ben? .. Hardstikke ^^.'' Omg. x'D. Heeft ze mazzel dat dr ouders nog wel gewoon slapen enzo, ofcourse logisch om die tijd. Maar anders was ze vast niet zo weg kunnen glippen. Nee, dan had dr pa vast gebracht en gehaald enzo. Of iets in die trant. Maar ach ja. Eline wil weer zelfstandig (lees: koppig) doen. Dus ja. x'D. Haha. ^^.
    ''Uiteindelijk was ik in oplympia. het was best mooi weer, zeker voor wat ik gewend ben. er hing een dunne wolken sluier en er waren veel opklaringen. de straten waren nog nat maar het zag er niet naar uit dat het ging regenen.'' Einde van het weerbericht mensen. x'D. Piep. Lolheid. ^^. *Grinnikt erom.*
    ''Even voelde het een klein beetje als phoenix, de drukte, mensen.. alleen was het koud voor phoenix, al droeg ik weer kleding die ik ook in phoenix droeg: korte broek en een shirtje. vele staarde me dan ook aan, iets dat ik heel erg leuk vond.'' Ja zeg, vind je het gek dat mensjes haar dan raar aan kijken. Oké misschien zijn ze ook wel gewoon raar. Maar ja, ze zijn het ofcourse niet gewent dat een of ander vaag kind rondloopt in zomer kledij bij best wel koud weer. In ieder geval te koud voor zomerkleding. x'D. *Grinnikt droogjes.* Maar dat staren vind madame ofcourse wel vermakelijk. .. Nja dat zou ik ook vinden hoor. x'D.
    Neeéeext part. ^^.

    1 decennium geleden
  • arget3isil

    :p ik heb ook een spaarpot in melkfles vorm
    zo funny
    x

    1 decennium geleden
  • jannekej

    haha^^
    snel verder
    en oo ja eddie-boy heeft al op zijn kop ge kregen(yeah)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen