sorry dat ik gisteravond niks heb gedaan :X

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (12)

  • MaagGezweer

    GO GIRLxD!!
    zit in de deuk en huil nog van het lachenxD!!

    1 decennium geleden
  • mOoNx

    héél snel verder

    -xx-

    1 decennium geleden
  • YourFear

    Whaha die was grappig.
    Verderrr.

    1 decennium geleden
  • NienaRose

    nooooohhhhh... dat is egt ZOOOOOOOOOOOOOO gemeen!!!:O
    (A) maar ja as t nodig is om jj boy jaloers te krijgen:P^^;)

    1 decennium geleden
  • MeLovesMusic

    ''Sorry dat ik gisteravond niks heb gedaan.'' Ooohoooh. =o. Ga je maar weer schamen jij. Ofzo. *Kijkt droogjes.* In het hoekje. Je weet wel. Daar waar je pc ook staat. Zodat je wel braafjes verder kunt schrijven.. x'D.
    ''Let's tease Jacob!'' Tsja. *Gayhandje.* Dát krijg je er nou van he. Als je niet ingaat op de moves van je vriendinnetje. Dan gaat je je plagen. x'D. *Grinnikt.* Moehaha. ^^.
    ''Het was echt heel leuk om met Embry te flirten. Jacob die deed zijn uiterste best om mij te negeren maar dat lukte hem nou niet bepaald. Hij keek om de zoveel seconde weg van het flikflooien met mijn beste vriendin om te kijken hoe ik flikflooide met zijn beste vriend. Ja, we vermaakte ons allebij prima zo.'' Omg, best wel gemeen. x'D. Zíj flirt met zijn bestie, híj flirt met haar bestie. Kinda evil vind je niet? Ach ja. Wraak zeker hé. x'D. Moehahaha. ^^. Nice. Very nice. I think..Me líking this. Yeah, very much. ^^.
    ''Ik was de tel trouwens al kwijt hoevaak Embry zei dat het mijn schuld was als Jacob boos werd. Daar stemde ik zonder tegensputteren mee in, tuurlijk is dit mijn schuld. Ik ben degene die hier zich een klein beetje als een sloerie gedraagt.'' Maar maar maar.. Tegelijkertijd flirt hij ook weer met haar bestie. Dus ja. Revenge? Eigen schuld, dikke bult? Boeiend? Pesten? Plagen? EenAnderExcuusWatNergensOpSlaat? x'D.
    ''Embry grinnikte even maar het geluid dat hij maakte smoorde ik al snel door mijn lippen op een romantische wijze op de zijne te zetten. zijn prachtige zachte lippen drukte zachtjes terug terwijl hij ze zachtjes bewoog. ik liet mijn -waarschijnlijk koude, ik vergelijking met de zijne- lippen met die van hem mee bewegen. Ik hoorde al snel gejoel ontstaan van de mensen om ons heen. O gut, stephenie kijkt, ik hoop niet dat die een voorbeeld aan mij neemt.'' OmygoshOmygosh. Dit is réálly evil. Ja, dit is pas echt het zwaardere geschut. Gosh, benieuwd hoe Jacob daar zo op reageert. Gauw weer even verder lezen. x'D.
    ''Iemands gelach kwam over al het geluid heen. de bulderende lach was geloof ik van Sam. waarschijnlijk was de weddeschap niet wie er van Embry en mij de 'baas' zou zijn, maar of we gingen zoenen. Waarscheinlijk was Jacob nu failliet én 'gedumpt'. dat is best wel zielig als je vergeet hoe grappig het is. Maar hellaas is het zo grappig dat ik nu geen medeleide heb, misschien achteraf..'' Failliet mag Jacob pas gaan als hij de andere weddenschap ook straks uitbetaald heeft, nadat hij hem ofcourse ook samen met Sam van de meiden verloren heeft. *Grijnst.* Weet je. Eigenlijk is dit best wel hard voor Jacob. Maar goed. Aan de andere kant. Is het ook wel weer zijn eigen schuld. Aangezien hij haar gewoon liet doen enzo. En niet jaloers ingreep, wat ie eigenlijk had 'moeten' doen.. x'D.
    ''De wraak van jacob was er nogsteeds niet dus ik ging veder. Ik legde mijn handen In Embrys nek. embry die trok mij op zijn schoot zodat we nóg dichter op elkaar zaten. Pas nu kwam jacob's wraak. Ik voelde iemand anders' handen die zich om mijn middel bonden en me wegtrokken. naar achter en omhoog. Ik liet Embry dus maar los en vice versa. 'Jacob, het was allemaal haar schuld!' zei Embry al snel. Ik grinnikte. 'Klopt, maar dat ik dit deed is je eigen schuld' zei ik tegen jacob. 'Nou, als je me jaloers wou maken én blut is je dat mooi gelukt' zei jacob snuivend. 'Ahhhh' zei ik lachend terwijl ik me liet dragen naar mijn eerste plaats.'' GnaGna. Ze heeft bereikt wat ze wou. Doel bereikt. Woehoe. To bad Embry, ze is weer back bij dr boyfriend. Yeay. ^^. Benieuwd of ie nog erg jaloers/boos is over dat zoenen enzo. (LijktMeEigenlijkBestWel..) x'D. Maar ja. Híj greep zelf niet eerder in, nogmaals. Dus ja. Maar het was ook best wel weer grappig eigenlijk. x'D. En Jacob heeft er zelf voor gezorgt dat ie nu blut is enzo. Híj sloot die weddenschap af. *TsssHandje.* Dus ja. Eigen schuld, dikke bult dus, op het einde. x'D. Woesha. ^^. Ze heeft nu wel weer aandacht van dr vriendje. Dat wou ze, dus ze is nu weer klaar. Hahaha. x'D.
    Neeext part sweetie. =3.
    Btw dit is mijn langste reactie óóit, waarop dan ook. Dus applausje, iemand? x'D. Toe? x'D. Ik deed mn best hoor. ^^.
    :Y).

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen