Foto bij Chapter 56

Jasper POV

We bezochten de mooiste steden en hebben alle romantische plekjes bezocht en veel te veel foto’s gemaakt met mijn foto toestel.
‘Euhmm… Jasper?’ Vroeg Abby vanuit de badkamer. Ik liep de mooie kamer van Het Bernini hotel door naar de badkamer.
‘Ja, wat is er?’ Vroeg ik en deed de badkamer deur open. Daar in het midden van de kamer stond Abby met alleen een broek en een bh aan.
Ik schrok me kapot toen ik haar blik volgde. Haar buik, oh god haar buik. Haar buik was een beetje opgezwollen. We hadden dus wel net zo veel geluk als Edward en Bella en dan hebben wij het ook nog sneller ontdekt dan Edward en Bella. Ik merkte aan Abby dat ze bang was.
‘Wat moeten we nu doen?’ Vroeg Abby en keek op. Ik stond nog steeds in de deuropening.
‘Dit is toch de ene laatste dag dus laten we maar gaan.’ Zei ik en liep naar de slaapkamer toe en pakte alles zo snel mogelijk in op een shirt en jas voor Abby.
‘hier doe deze aan.’ Zei ik en gooide haar jas en shirt naar haar toe. ze ving de jas en het shirt viel op de grond. Ik ging even naar beneden toe om ons uit te checken en om te regelen dat onze spullen thuis kwamen. Gelukkig was dat allemaal geen probleem. Ik ging weer naar boven toe en haalde Abby op. We liepen zo snel mogelijk naar de uitgang en zochten een stukje straat waar niemand ons zou zien. Toen Abby veilig op mijn rug zat rende ik zo snel als maar kon naar huis toe.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen