mensen dat edward rare dingen doet, komt dat niet omdat hij gewoon raar is? xD

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • MeLovesMusic

    ''Mensen dat edward rare dingen doet, komt dat niet omdat hij gewoon raar is?'' *Schudt heftig haar hoofd.* *Gayhandje.* Meid Edward is nu even lief. Laat hem oké. x'D. Puh. Miricle's still happen..
    '''Je leest dus tich weer mijn gedachte he? Stomme stalker. ik had het heus wel alleen gered' zei ik terwijl ik weer beledigende gedachten kreeg die ik toch maar niet hardop zei. Ik ben niet verantwoordelijk voor mijn gedachtes maar wel voor wat ik zeg.'' Ja maar volgens mij moet Eline op het moment gewoon even heel blij zijn met Edwards doen en laten. Hij is tenslotte degene die haar gered heeft van een veel erger lot en een vele *piep* ergere avond.. =o. Btw bijdehand tot het einde. x'D.
    '''Zoek het dan ook maar uit en doe de groeten aan de jongens die al de hele avond verlekkerd naar je kijken terwijl ze al veel te diep in hun glaasje hebben gekeken' zei edward nors terwijl hij aanstalte wou maken om weg te lopen. 'Wat?!' riep ik met een overslaande stem. Edward keek me weer even aan. 'De gedachtes die ik bedoel met de gene die je liever niet hoort, de meest gore en absurde fantasieën' zei hij met enorm veel afschuw. Ik bleef even stil terwijl ik probeerde in te beelden hoeveel erger deze avond had kunnen eindigen. Ik denk dat edward probeerde te zeggen dat als hij me niet meenam dat een andere groep jongens het had gedaan en dat mijn maagdelijkheid me met geweld zou worden ontnomen door een stel dronke jongens... 'sorry, bedankt' mompelde ik zachtjes toen ik doorhad wat edward voor me had gedaan. Edwards ijskoude vingertoppen die me kippenvel gaven pinkte een traan bij me weg die zonder dat ik doorhad mijn oog was ontsnapt. Nooit had ik me kunnen voorstellen hoe erg één zeldzame dag dat ik in phoenix was zo erg zou kunnen aflopen.'' Waaajjoowww. Is ze eindelijk weer eens een keertje in Phoenix inderdaad. En dan krijg je zown 'onvergetelijke' avond. Alleen dan in de slechte variant. Want dit maakt niemand waarschijnlijk liever mee. =o. Ik heb best wel veel medelijden met Eline nu. Ze moet like aardig doen tegen haar vijand enzo. En hetzelfde geld natuurlijk voor Edward. Die zou dit waarschijnlijk het allerliefste ook niet doen, als meneertje eerlijk is. Maar wat moet, dat moet.. Gelukkig is meneer er wel, en red hij haar wel van nog ergere dingen.. =3.
    Neeeext part. ^^.

    1 decennium geleden
  • TooCrazyXD

    volgende!!!!

    1 decennium geleden
  • jannekej

    mijn broer bedoelt het wel goet.
    het komt er alleen zo kut uit xD
    maar snel verder

    1 decennium geleden
  • Incerto

    omg toch wel lief van edward :p
    arme eline nu kan ze hem moeilijk haten, ik laat die hele lange reactie voor de volgendekeer heb nu geen zin :p

    snel verder x3

    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen