ik weet wéér niks neer te pleuren

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (15)

  • Fennec

    Haha, ik eet ook veel kaas in depressieve periodes, Pien is geniaal ^^
    En Eddie is gemeen(N)

    1 decennium geleden
  • MeLovesMusic

    ''Vandaag kwam dat er nog niet van. na school ging ik überhaupt meteen weg, jacob haalde me op voor de 'motorrijles.' Voor de zekerheid namen we stephenie mee naar La Push. de ervaring leert dat ze er toch wel komt, hoe dan ook.'' Wahaha. Lolheid. x'D. Stephenie is niet tegen te houden. Ze vind haar weg wel, naar Seth. Moehahahaa. x'D. Zo snel kom je gewoon niet van haar af ofzo. Go Steph. x'D.
    '''Eline!' riep jacob die weer terug naar me rende. 'Nee, PIENSHEID!' riep Embry die jacob probeerde in te halen. Ik vond het dit keer wel het proberen waard om weg te rennen. Ik gilde even maar het bleek dat ik sneller was. 'HA!' riep ik keihard terwijl ik omkeek. de jongens waren even verbluft.'' *Grinnikt.* Ten eerste heeft ze het zelf wel gehoord hoor Jacob. Zorg maar dat Seth Stephenie inlicht. Eline zorgt er zelf wel voor dat ze het hoort. x'D. *Grinnikt.* Yeay. Go Eline. =D. Ik vind het stoer dat ze nu sneller is als de -meeste van de- rest. Dan kunnen ze haar tenminste ook geen geintjes meer flikken enzo. x'D. Nja bijna geen dan. ^^.
    '''HA Terug!' riep Quil opeens. ik merkte alweer snel wat er was. ik rende vol op de rand van de cliff af. dus ik remde maar snel. 'Bommetje!' riep Jacob al die voorop rende en mij een soort van springende knuffel gaf dat eigenlijk een tackel was van de Cliff.'' Wahaha. Lekker slimme actie Eline. Erg handig hoor. Een beetje richting de klif rennen, en dan een beetje bij de rand ervan blijven staan. Dat is eigenlijk ook gewoon vragen óm héa. x'D. Ach ja. Bommetje !
    Neeéeext part weer. =D.

    1 decennium geleden
  • MvrRathbone

    verder(hoera)(dance)(yeah)

    1 decennium geleden
  • TooCrazyXD

    grappig!!

    1 decennium geleden
  • SceneQueenSN

    verderverderverder(yeah)(yeah)(yeah)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen