lang leve onafgerichtheid xD

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • MeLovesMusic

    ''Lang leve onafgerichtheid.'' Hell yeah. En nog langer leve Jacob. x'D. *Grinnikt.* =D.
    Oehwie, I like the picture from this part. A lot. =3.
    '''Word het nog kouder?!' vroeg ik verontwaardigt. Jacob begon heel hard te lachen. 'Ja, dus? jij hebt er heus geen last van ^^ wat ik nog eens wil proberen is als het vriest om dan van de cliff af te springen' zei jacob met een enorme grijns. 'Oehh, maar wat als het dichtgevroren is?' 'Zee vriest niet snel dicht' zei hij schouderophalend. 'Oke, dan kom ik met je mee' zei ik lachend. 'Afgesproken!' Riep hij blij terwijl hij een arm om mijn middel sloeg.'' Euff Eline meteen heel droog vragen of het nog kouder word. Kind, je bent nu dus een weerwolf. Oftewel, zoals Jacob ook al zei, daar heb je dus geen last van. Woehoew. x'D. Je voelt het toch niet, wanneer je zelf een super warm kacheltje bent. Ja toch. Alleen Stephenie gaat er niet zo van genieten denk ik. x'D. Maar ach ja. Enne, nu heeft ze Jacob weer eens wat beloofd héa. Hopelijk is het niet (te) gevaarlijk enzo. Ze moet(en) het wel overleven ofcourse. Lijkt me stiekem toch wel koud, zo clifduiken in de winter. Maar oké. Ik ben hier ook niet de weerwolf he. x'D.
    ''Met oplichtende wangen liet ik me tegen hem aangeduwd worden. Jacob trok me mee de bank op en Quil en embry gooide ons eten toe ze hadden nog niks gejat.'' Aahw how sweet. Good boys. Zie je wel dat ze het kunnen, braaf zijn/doen. Maar alleen wanneer het de heertjes uitkomt ofcourse. x'D. Hahaha. Maar ze willen Eline, de weerwolf, ofcourse niet achter hun aan hebben. Of Jacob, die haar beschermt. x'D.
    ''De avond ging heel gezellig voorbij. Quil en Embry maakte er geen punt meer van om mij mee te sleepen in hun .. gevolgen van gedrag. Echt, ze moetsen serieus een vriendinnetje krijgen.'' *Biedt zich vrijwel meteen aan.* x'D. Ik wil wel hun vriendinnetje zijn hoor. Nee grapje. x'D. Quil heeft natuurlijk al een vriendin *kucht* van 2 jaar oud, maar toch. x'D. Bezet is bezet. ^^.
    ''Naja, het was wel heel gezellig pas laat gingen we dit keer naar huis. Omdat Billy moe was dit keer ik niet. en mooi ook. Ik moest geloof ik nog iets heel erg goedmaken met Jacob.'' Zo, dit keer ligt het tenminste niet aan haar. En nu heeft madame ook genoeg energie to make some love, with Jacob ofcourse. *Joelt.* Woehoew. =3.
    Neéeeext part alsjeblieft. ^^.

    1 decennium geleden
  • jannekej

    snel verder.
    wacht ik ga kijken of het werkt xD
    je mag niet meer van de clif springen *spuit met de plantespuit*
    ik denk niet dat wert werkt
    maar ik kon het proberen xD
    haha

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen