Foto bij 62| Mistakes.

Dit verhaal is nog niet eens afgelopen(A)
&
En school vernield mij T^T


Het ging uiteindelijk al snel de ronde in Gryffindor dat Fay en Ron wat hadden. En tijdens het avondeten kreeg Fay telkens intens boze blikken toegeworpen van Lavender Brown. Maar die negeerde ze volkomen aangezien ze iets heel anders aan haar hoofd had. Terwijl Ron naast haar zat en zijn eten aanviel keek Fay af en toe naar Draco bij de tafel van Slytherin. Draco zat bij zijn gewone vrienden en Fay vroeg zich af of het zou lukken om hem na het eten te spreken. ''Waar kijk je naar?''Vroeg Ron op een gegeven moment waardoor Fay op schrok uit haar diepe gedachten. ''Nergens naar''Loog Fay en wendde snel haar blik af, maar net iets te laat. Want Ron had al gezien waar ze naar keek. ''Waarom kijk je naar Malfoy?''Vroeg hij een beetje wantrouwend. ''Ik kijk niet naar Malfoy''Verdedigde Fay zich. ''Jawel, je hebt amper wat gegeten omdat je blijkbaar de hele tijd naar Malfoy staart''Zei Ron schamper en hij kleurde een beetje rood. ''Ik kijk niet naar Malfoy''Herhaalde Fay half gepikeerd. ''Maar naar... Blaise Zabini'' Dat antwoord was niet veel beter want Rons oren werden nogal rood. Maar voor hij iets kon zeggen was Dean Tomas. Die twee plaatsen naast hem zat hem voor. ''Waarom kijk je naar Zabini?''Vroeg hij nieuwsgierig. ''Ik kijk niet naar Zabini, maar naar Malfoy''Zei Fay. Haar antwoord was zo snel dat ze zich versprak. Dean keek snel de andere kant op toen hij Rons gezicht zag. ''Hoezo kijk je nou weer naar Malfoy? En ontken maar niet, je zei het namelijk net zelf.''Zei Ron een beetje boos. ''Gewoon. Ik mag kijken naar wie ik wil''Zei Fay. Maar dat was het zwakste argument ooit wist ze. Ron haalde zijn wenkbrauwen op en vroeg zo kalm mogelijk; ''Vind je hem soms leuk?'' Waardoor Fay zich in haar pompoensap verslikte van het lachen. ''Lach niet! Het is een serieuze vraag''Zei Ron geërgerd. ''Oké, Oké''Grinnikte Fay en ze haalde even diep adem. ''Ik vind jóúw de allerleukste, liefste, schattigste, mooiste, knapste, roodharige jongen van de hele freaking wereld... Buiten Fred natuurlijk.''
''Fred?''Herhaalde Ron geschrokken en half verontwaardigd. ''Grapje, schatje''Zei Fay met een lieve glimlach en prikte hem vrolijk in zijn zij. Ron kon het niet laten om ook te glimlachen. Hij kon toch onmogelijk denken dat zo'n lief en schattig meisje hem ooit kon bedriegen. En dan nog wel met Malfoy.



Ron Weasley was niet de enige die telkens aan Fay dacht. Draco Malfoy was er ook nog. Terwijl Blaise een heel verhaal ophing aan hun tafel. Pijnigde Draco zijn hersenen over het feit waarom Fay zo klef deed met Weasel. Een 'Hmm' en 'Ja' was genoeg om Blaise tevreden te stellen terwijl hij vertelde. Dus kon hij ongestoord niet luisteren en nadenken. Fay zogenaamd net gestopt zijn kant op te kijken. Natuurlijk deed hij dan alsof hij naar Blaise luisterde, maar hij zag haar wel telkens staren.
Misschien kwam het doordat Lucy had gezegd dat zij zijn vriendin was en dacht ze misschien dat hij onbereikbaar was. Maar het was sterk om te denken dat Fay verliefd was op hem. Vooral niet nu ze zo vaag deed met Weasel. Kon het misschien dan toch zijn dat... Maar Draco hoefde niet verder te redeneren. Want met een knoop in zijn maag zag hij hoe Fay Mcfly een korte kus op Ron Weasley's lippen drukte. Een paar Gryffindors joelde, maar verder bleef het rustig. ''Omg, moet je nou toch zien. Mcfly heeft met Weasel''Zei Lucy Buttons die twee plaatsen van Draco af zat. ''Bloedverrader met Modderbloedje, prachtige combinatie. Prachtig''
Het sarcasme droop ervan af, maar dat weerhield Draco er niet van dat hij geen hap meer door zijn keel kreeg. Hij kon het gewoonweg niet geloven. Hij had alles; geld, een knap uiterlijk, zelfvertrouwen. Maar toch koos ze voor die armoedzaaier van een Weasel. Natuurlijk had ze niet geweten dat hij haar leuk vond. Maar na die poging om haar te zoenen had ze toch wel even kunnen nadenken? Toen realiseerde Draco zich dat het grotendeels ook Lucy's schuld was. Als zei gewoon haar mond had gehouden, dan had hij misschien nog een kans gemaakt. Aangezien Fay dacht dat hij bezet was. Opeens had hij grotendeels behoefte aan alleen zijn in de stilte en toen het avondeten voorbij was. Wist hij al snel waar hij die kon vinden. De kamer van Hoge nood.
Maar wat Draco niet wist was dat Fay na het eten daadwerkelijk naar hem zocht op de gang tussen alle leerlingen, maar hem uiteindelijk niet kon vinden. Dus stelde ze het uit tot morgen.

Reageer (7)

  • Delic

    Ik zeg wraakactie op Lucy >=)
    Snel verder! :3

    1 decennium geleden
  • Smesty

    aahw...
    love it!!
    snel verder!!
    X.

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    VERDER

    1 decennium geleden
  • SCORPlO

    Draco ft. Fay = LOVE !
    <333'

    1 decennium geleden
  • McGuiness

    Poor Dracie, en poor Ronnie! Ze bedriegt hem eigenlijk gewoon een soort vaan..

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen