Foto bij 042~

*zucht* tom ... is er commentaar op te geven?
Ik ga een beetje vooruitspoelen >> geen inspi meer... rekening houdende dat ik met 3 verhalen tegelijk bezig ben, en met een stuk of 5 klaar maken... en 100den in mijn hoofd dat op ontploffen staat. Ik heb trouwens nog een Th verhaaltje op papier staan. Zou ik het ook al op Q zetten?

De vakantie was zalig. Drie weken van de hele maand dat mijn ouders weg waren, samen met een irritante tweeling -helemaal anders dan de tweeling met wie ik momenteel aan het water lag- op reis. 3 weken lang hadden we ons bezig gehouden met rijden door Duitsland omdat de jongens overal gevraagd werden om op te treden. Er kwam ook steeds meer volk naar de optredens kijken. iets waar de jongens heel erg enthousiast over waren, en daarom ik ook. De jongens en de band waren mijn leven nu, net zoals Bill en TOm het leven van Simone waren. Nu, de laatste van de 4 weken, waren we op vakantie in Italië. Zonder Georg en Gustav die in Maagdenburg bleven, bij hun ouders die ze niet te veel gezien hadden de afgelopen maand. Zoals ik al zei, we hielden ons vooral bezig met zonnen en in het zwembad spelen. Of iets wat erop leek. Simone lag aan de andere kant, ofwel slapend ofwel met een magazine in haar handen. Ze was verschrikkelijk veel gebruind. Wij trokken er meestal op uit, vooral op de momenten dat zij sliep. Ze was de eerste dag met ons mee geweest in Rome, en sinds dien slopen wij drie er stilletjes vandoor op het moment dat zij in slaap viel. Ze had ons al een paar keer gezegd dat we haar wakker moesten maken, dat ze met ons mee ging, maar we hielden ons stil. Ze was zo moe dat we haar niet wilden storen, het was ook vakantie voor haar. dat was toch wat we tegen haar zeiden als we een reden nodig hadden omdat we haar niet wakker gemaakt hadden. Ik hield van Italië en van het eten, en ...ja, eigenlijk ook van de jongens die de hele tijd blijven kijken naar mij. Ik wist niet of het kwam doordat ik met 2 jongens rondliep, of door het feit dat ik de hele tijd korte rokjes en shortjes droeg, met hakken -uitgekozen door Bill- onder zodat mijn benen veel langer en Sexyer leken. Eigenlijk was dit net hetgene dat Tom niet leuk vond hier, de ... gastvrije jongens. Hij keek ze altijd aan met een quasi boze blik, en jaagde ze met alle plezier uit mijn buurt. De subtiele handelingen van in Duitsland verdwenen, en hij was erg beschermend. En hij overladde me met complimentjes en deed zowat alles voor me, maar het liefst wreef hij me in met zonnecréme omdat hij dan figuurtjes tekende. Bill bekeek het allemaal vanop een afstandje, soms rollend met zijn ogen, soms zuchtend.

SmileLullaby zei op 25 sep 2011 - 14:37:
grappig zeg, welkom me maar: nieuw abo
Zal ik dat dan maar eens doen? Welkom aan de nieuwe abo's!

Reageer (2)

  • XTokioHotelXLov

    leukk verhaal hoor

    1 decennium geleden
  • Billschicka

    weetje, ik zit nog altijd met mijn theorie dat Bill ook verliefd is op Laura, en daardoor een beetje jaloers is op TomxD
    anyway, leuk stukje!
    snel verder? :$
    xx(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen