Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (9)

  • TorresDream

    Snel verder! <33

    1 decennium geleden
  • Fabulouis

    Reacties geven meer meer zin in schrijven!
    Als je die reacties zo ziet, heb je wel iets van ´waaauww, ze willen echt een nieuw deel!´

    En ik vind ook echt dat je echt super schrijft!

    1 decennium geleden
  • Kjelaney

    Ik vind dit zo'n leuk verhaal! <3

    1 decennium geleden
  • Excelsior

    Oh, en kudo! ^^

    1 decennium geleden
  • Excelsior

    Omg, straks wordt Lily ook nog eens ziek, ze moet wel oppassen hoor! ):
    Ik vind dit weer zo'n mooi hoofdstuk, het is grappig, spannend, onverwachts, mooi en motiverend tegelijkertijd! Het is ook niet voor niets één van de weinige verhalen die ik lees op Q. En ik laat ook altijd braaf een reactie achter die hopelijk toch wel voor wat feedback zorgt. ^^
    Persoonlijk vind ik het belangrijk om reacties achter te laten, dat zorgt inderdaad voor een inspiratietoevoer, ik heb het ook altijd fijn gevonden om reacties te krijgen. Helaas zijn er mensen die daar oftewel te lui voor zijn, of er geen tijd voor hebben of gewoon niet weten hoe ze zich in zo'n reactie zouden moeten uitdrukken.
    Ik hoop in ieder geval dat jullie niet voor een muur komen te staan omdat er soms te weinig reacties worden gegeven. Ik weet hoe het voelt, zéker niet fijn dus, maar je moet gewoon even denken aan de lezers die er wel altijd zijn voor dit verhaal en er gewoon voor gaan, al de rest komt er vroeg of laat ook wel bij. (:

    Veel liefs.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen