Heel heel heel erg bedankt voor de super lieve, leuke (en de bange ;) ) reacties! Ik vind het stiekem een enorm compliment om te horen/lezen dat mensen het spannend vinden dit verhaal te lezen, er rillingen of kippenvel van krijgen of er niet van durven te slapen. Als je een zielig verhaal wil schrijven en mensen vertellen je dat ze moesten huilen, weet je dat je het goed doet. Als je een thriller schrijft en mensen worden bang is dat ook zo, maar ik vind dit een nog groter compliment omdat ik zelf ook een watje ben op het gebied van enge films en verhalen. En even eerlijk: ik kreeg zelf ook de kriebels toen ik dit hoofdstuk schreef. Als je nog naar de badkamer moet raad ik je aan dat vast te doen voordat je dit gaat lezen... ;)

Blijf reageren <3 En groene duimpjes vind ik leuk! Voor mensen zonder account, laat me weten wat je vind op mijn twitter: @ezmeee of mijn facebook: EsmeeExplosion. Voor meer van mijn verhalen check mijn quizlet profiel!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • AllTimeHigh

    Geweldig!
    Zo spannend...

    Arme Hinne.

    Snel verder! <3333

    1 decennium geleden
  • Mugiwara

    Woaaahhh eng O.o
    Ik ben blij dat ik op school zit met allemaal mensen om me heen en niet alleen thuis x]
    Want dan was ik echt doodsbang geweest haha.
    Je schrijf zo goeeeed <333

    1 decennium geleden
  • KIaus

    AMAZING!
    Ik hou echt van dit soort verhalen.
    Blijf asjeblieft doorschrijven.
    Echt vet scarry maar ook echt super leuk!
    nogmaals AMAZING!
    xjes

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen