Foto bij -31-

super lief <333333

Ik voelde zijn hartslag langzaam kloppen. Snel werd ik heel rustig. Maar dat werd snel verbroken toen de deur openging.
"Awww, kijk dat nou" zei Zayn die hand in hand naar binnen kwam lopen met Linda. Haar gezicht was weer helemaal normaal.



Snel duwde ik me weg van Harry maar hij hield me tegen. Hij keek me speels aan en begon te lachen. "Wat" grinnikte ik. "Is het zo erg dat ik je vast hou?" vroeg hij. "Nee" zei ik zachtjes. Ik voelde mijn wagen rood worden en keek naar mijn schoenen. Langzaam liet Harry me eindelijk los en keek richting de handen van Zayn en Linda. "Aww" zei Harry plagerig. Linda trok haar wenkbrauw op en keek hem raar aan. Tot haar grote schrik zag ze dat ze de hand van Zayn vast had. Snel trok ze hem weg en werd ook rood. Waarna Zayn ook rood werd.


Volgende dag

Geeuwend werd ik wakker. Ik rekte me uit en opende langzaam mijn ogen. "WAAAAAAAH" schreeuwde ik. "Goede morgen" zei Denise die een eng gezicht trok. Ik was klaarwakker en duwde Denise van mijn bed af.
"WAAAAt is dit?" vroeg ze. Denise had in haar hand een opgevouwen briefje en zwaaide het voor mijn gezicht. "Geef hier" zei ik en riste het papiertje uit haar hand. Snel opende ik het.

Hey Iris

Vergeet je onze afspraak niet?
Ik kom je om 9:00 a.m ophalen.

x Harry


Snel keek ik op mijn horloge om te kijken hoe laat het was. "Shit" schreeuwde ik en gooide de dekens van mijn lichaam af. Snel trok mijn koffer onder het bed vandaan. Klikte hem open en gooide alle kleren eruit todat ik het leuke setje bij elkaar had gesprokkeld. Ik trok snel mijn kleren aan en rende naar de badkamer.

Reageer (3)

  • Tuena

    ALEWALAA

    1 decennium geleden
  • Roarr

    Hahaha weer eens verslapen???

    Snel verder!!! En waar ben ik?? Geintje

    1 decennium geleden
  • IJsvogel

    Jabedabedoe! XD
    love it :3 je word steeds beter met schrijven.
    Snel verder<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen