Foto bij Chapter 75

Abby POV

Ik griste binnen een jas van de kapstok en we renden zo snel als maar kon naar de bieb toe. toen we daar aankwamen was het rustig en de regen ging langzaam weg. We liepen naar binnen en veegde onze voeten.
Leanne liep meteen naar een kast toe en ik volgde haar. Ze keek om het hoekje naar een lange jongen met bruin haar. Hij keek naar het boeken rek en stond met zijn rug naar ons toe.
‘Is dat hem?’ vroeg ik zo zacht dat alleen Leanne het kon horen. Ze knikte. Ik trok haar mee naar een andere gang.
‘Ik heb een plan, nou eigenlijk 2, je hebt veel boeken in je armen en struikelt achter hem of je wilt een boek pakken en je kan er niet bij.’ Zei ik nog steeds zacht. Ze knikte en zei dat ze voor het 2de plan ging. Ze liep weer naar hem toe en ik pakte snel een boek en ging aan de tafel zitten en keek met een scheef oog naar hun toe. Leanne liep om de hoek en keek eerst aan de andere kant en daarna keek ging ze naast hem staan en staarde naar een bepaald boek. De jonge keek even opzij en ik zag dat hij hele donkere ogen had en erg wit was. Leanne ging op haar tenen staan en probeerde een boek te pakken. De jonge keek langs haar arm af en keek naar het boek die Leanne zogenaamd wou pakken.
‘Moet ik je even helpen?’ vroeg hij. Leanne keek hem aan en knikte. De jonge pakte zonder enige moeite het boek en keek er even naar.
‘Mooi boek, echt leuk.’ Zei hij en gaf het boek aan Leanne.
‘Dankje.’ Zei ze. Gelukkig kon ze niet blozen.
‘Heb ik jou niet eerder gezien?’ vroeg hij toen.
‘Nee, hoezo?’ vroeg ze.
‘Je komt me erg bekend voor.’ Zei hij en bekeek Leanne van top tot teen.
‘Het zou kunnen dat je me ooit hebt gezien op school of ergens in de stad.’ Zei Leanne toen.
‘Nee, dan zou ik het echt wel weten dat er zo’n mooi meisje bij mij op school zat. Ik ben trouwens Jack. Jack Garcia.’ Zei hij en stak zijn hand uit.
‘Bedankt voor je compliment en ik ben Leanne Leto.’ Zei ze en pakte zijn hand vast. Dat ging goed. Ik keek naar het boek dat ik had gepakt, Harry Potter. Dat kende ik nog van mijn kindertijd.

Reageer (5)

  • Released

    snel verder!!!

    1 decennium geleden
  • ShakeItUp

    Harry Potter(yeah) Serieus dat zijn echt mega goede boeken!
    Snel verder, wil weten of ik ook wat met hem krijg! Best weird eigenlijk om jezelf in een verhaal terug te zien, maar wel super vet!
    Snel verder!(H)

    1 decennium geleden
  • jumbielove

    verder gaan

    1 decennium geleden
  • kickassgirl

    Snel verder gaan(flower)

    1 decennium geleden
  • FearlessLove

    snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen