het spijt me dat ik al een tijdje niet heb geschreven. ik heb het de laatste tijd heel druk gehad met aan school wennen, en ik voel me een beetje depri. ik vind mezelf hartstikke dik, en ik ben nu manieren aan het zoeken om een beetje af te vallen. ik ga niet overdrijven dat ik anorexia krijg ofzo, maar ik wil in ieder geval geen buikje meer.
ik beloof dat ik zo snel mogelijk weer zal schrijven, maar nu staat mijn hoofd er ff niet naar. alweer sorry, en hartstikke bedankt aan die mensen die toch het geduld hebben om wat langer te wachten op een nieuw hoofdstuk.
liefs
cherry

Reageer (2)

  • Pam

    Je kan ook veel sporten en veel buikspieroefeningen doen!
    En net zoals nniinnoo, op een goede manier afvallen en geen junk food (wat ik overgins goor vind) , snoep, koekjes etc. (op zijn tijd kun je er heus wel wat nemen hoor), maar je moet op een gezonde en goede manier afvallen. Wat het beste voor je lichaam is. Probeer iemand te vinden die ook wat wil afvallen zodat je het samen kunt doen.

    Als je het echt heel serieus wil nemen moet je gewoon naar een dieëtiste gaan

    Echt heel veel succes misschien heb je hier wat aan.

    Ikzelf sport 20 uur in de week wat bestaat uit dansacademie en amateur.
    + een uur fietsen per schooldag. Ik onbtijt altijd en eet 4 broodjes met een appel en soms nog een appel xD.

    1 decennium geleden
  • nniinnoo

    Ga op een goede manier afvallen. Niet door weinig of minder te eten. Als je na zo'. 'dieet' dat weer normaal gaat eten, kan je lichaam het niet aan en kom je zo weer 10kg aan.
    Doe het door meer water e drinken. Geen frisdrank meer en Niet Meer te snoepen.
    Veel succes.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen