“Je was echt goed” Olivia had Harry in een omhelzing getrokken.
      “Nee, dat was ik niet”
      “Jawel,” Olivia boog zich iets achterover zodat ze recht in Harry’s ogen kon kijken. “Het kon op geen enkele manier beter zijn dan het nu was. Je was echt geweldig” een klein glimlachje verscheen op Harry’s gezicht.
      “Dank je, maar vertel dat maar niet tegen Niall. Dat je me geweldig vind” verbaasd keek Olivia Harry aan.
      “Waarom mag ik dat niet tegen Niall vertellen?”
      "Dan vermoordt hij me” Harry haalde zijn schouders op.
      “Waarom zou hij dat doen? Niemand kan jou toch vermoorden? Met je charmante glimlach en je gewelidge krullen” Harry moest lachen om Olivia’s woorden.
      “Dank je” mompelde hij nog even voor hij aan de kant geduwd werd door Louis, die op zijn beurt aan het wachten was om Olivia te mogen omhelzen.
      “Little Olive” hij drukte Olivia tegen zijn borstkas aan. Niemand kon begrijpen hoe hard hij haar gemist had, zelfs Niall niet. Niall hield op een andere manier van haar dan Louis deed, misschien was het daardoor. “Ik heb je gemist”
      “Ik jou ook” hun stemmen waren net luid genoeg zodat ze elkaar konden verstaan. Louis liet Olivia los, ging zitten en trok haar op zijn schoot. “Je mag echt niet meer zo lang weg blijven”
      “En wat gebeurd er dan als ik op tour ga?” Olivia haalde haar schouders op. Ze kon hem moeilijk verbieden om op tour te gaan.
      “Ik weet het niet”
      “Dan ga jij mee”
      “Louis, “ even duwde ze tegen zijn borstkas aan, “ik moet werken”
      “Je hebt werk?” Olivia knikte. Nou het was eerder een baantje. “En je studie dan?”
      “Die volg ik ook nog” Louis knikte.
      “Dan kan je dus niet mee?” Olivia schudde haar hoofd. “Maar dat vind ik niet eerlijk” ze grinnikte eventjes.
      “Ik ook niet” ze sloeg haar armen weer rond Louis’ nek.
      “Little Olive?”
      “Ja?”
      “Wat voel je nu precies voor Niall” Louis ogen keken naar de blonde jongen, die van op een afstandje naar Louis en Olivia aan het kijken was.
      “Ik weet het niet”
      “Vind je hem leuk?”
      “Ja” haar stem was heel erg zacht.
      “Dan moet je er voor gaan” verbaasd liet Olivia Louis’ nek los en keek hem recht in zijn ogen aan, wat bedoelde hij? “Je moet er gewoon voor gaan, druk gewoon een kus op zijn mond ofz” Louis maakte een wegwerpgebaar, alsof het niets voor stelde. Waarschijnlijk stelde het ook niets voor in zijn ogen.
      “En daar heb ik het zelfvertrouwen voor?”
      “Als je wacht tot dat Niall iets doet kan je lang wachten, geloof me. Doe het gewoon”
      “Maar nu toch niet?” Olivia liet haar blik naar haar nagels glijden, een rood kleurtje verscheen op haar wangen als ze er enkel al aan dacht om Niall te kussen.
      “Nee, nu niet. Het moet spontaan gebeuren” Olivia gaf Louis een tik op zijn neus.
      “Ben je nu romantisch aan het doen?” Louis knikte driftig waardoor Olivia moest grinniken. Je mocht veel over Louis zeggen maar je kon niet ontkennen dat hij grappig was. Zo bleven Olivia en Louis nog een tijdje praten. Olivia moest toe geven dat ze Louis echte miste, hij was het zonnetje in huis. Ook Louis miste Olivia. Ze waren echte soulmates en konden niet zonder elkaar.
      “Moeten we is niet verder gaan?” Louis keek rond zich heen en zag dat de andere al bijna allemaal weg waren, enkel Liam en Niall stonden er nog samen met Nialls oudere broer Greg.
      “Misschien” voorzichtig zette Olivia zich recht zodat Louis ook kon recht staan.
      “Kom” Louis pakte Olivia’s hand vast en trok haar mee naar de drie jongens die aan de andere kant van de ruimte stonden. Nialls ogen haakten zich vast in die van Olivia. En vlinders begonnen omhoog te komen in haar buik.

Ik hoop dat jullie het verhaal nog steeds goed vinden. Ik moet zeggen dat ik zelf van dit verhaal hou. Niet omdat ik vind dat het goed is ofzo, ik hou gewoon van dit verhaal omdat de personages belangrijk voor me zijn. Begrijpen jullie wat ik bedoel?
Trouwens dank jullie voor alle reacties, ze maken me heel erg blij (: Ik wil altijd direct beginnen schrijven als ik jullie reacties lees, het enige probleem is dat ik het SUPER druk heb voor school ... Nou ja, schrijven zal ik blijven doen (:

Reageer (7)

  • GossipGirl21

    jjeeee supppeeeerrr

    6 jaar geleden
  • Unusual

    Ik vind ook dat Olivia Niall gewoon moet zoenen. Hij zoent haar toch wel terug. En anders maar niet. Dan kan ze uithuilen bij de andere jongens. (ZAYN!)
    Ik loop ook wel weer erg achter. Moest ik ineens 2 hoofdstukken lezen. Niet dat ik dat erg vind. Helemaal niet. Extra veel leesplezier ^^
    En nu maar snel na al dat leerwerk en examens een grote voorraad schrijven zodat je lekker kan uploaden! ^^
    <3

    1 decennium geleden
  • KWORSTNAK

    mee likeyyyy<333
    loooovee!
    snel verder
    xx

    1 decennium geleden
  • ninatommo

    Dit verhaal is zoo schattig eh x.x
    echt heel snel verder
    en succes met school
    Xx

    1 decennium geleden
  • Aves

    Ik word altijd blij van een mailtje in mijn mailbox met de titel "Nieuw hoofdstuk door Boulevard!"

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen