Foto bij 0.0 Wish you were here

To: AlishaJackyCarter@hotmail.com From: JustinDrewBieber@msn.com

Allerliefste Ali,
Ik moet het je vertellen, maar ik weet niet hoe. Bellen en je stem horen zal het alleen maar erger maken. Dus ga ik het zo doen. Je moet begrijpen dat ik niet anders kan. Waarom is dit zo moeilijk? Waarom is alles zo ingewikkeld? Ik kan dit niet!
Ten eerste moet je weten dat ik dit met tranen in mijn ogen aan het typen ben. Eigenlijk stromen ze over mijn wangen, maar ik probeer het tegen te houden. Ten tweede mag je nooit vergeten dat ik zoveel van je gehouden heb. En dat ik dit nogsteeds doe, dat zal ik ook altijd blijven doen. Het ligt niet aan jou Ali, echt niet.
Het is over tussen ons. Het doet me pijn als ik dat typ en als ik dit zo verstuur wordt het vast nog erger. Toch meen ik het. Ik kom niet meer terug naar Canada, hoogstens voor een vakantie of bezoek aan Chaz en Ryan. Ik blijf hier in Atlanta en moet verdergaan met me nieuwe leven. Ik wil je niet meer zien, dat maakt het alleen maar moeilijker. Ik wil ook niks meer van je horen, dat doet alleen maar meer pijn. Ik wil gewoon alles aan je vergeten, dat is het beste voor ons beide. Dus ik vraag je met heel mijn hart, laat alsjeblieft niks meer van je horen. Bel me niet, sms me niet, mail me niet, schrijf me niet en kom vooral niet langs hier. Ik beloof je dat dit ook het beste voor jou is. Ik doe dit voor jou, omdat ik je alleen maar kan kwetsen als we het zouden proberen. Dat verdien je niet. Je komt vast iemand tegen die je alles kan geven wat je nodig hebt. En dan ben ik gelukkig voor je. Misschien voelt dat nu niet zo, maar later zal je inzien dat dit de beste keuze was.

Lieve Alisha, ik hou van je. Ik denk aan je en dat blijf ik altijd doen. Ik zal je missen.
X. Justin


Met een klap sla ik mijn laptop dicht en laat me achterover op mijn bed vallen. Dan laat ik de tranen in vrije loop gaan. Met mijn handen bedek ik mijn gezicht, het snikken wordt steeds luider. Ik zal hem nooit kunnen vergeten, hij hoort bij mij, voor altijd.

Reageer (4)

  • Semantiek

    zielug!

    1 decennium geleden
  • Chuks

    Ik moet nu al huilen! X
    Verderrrrrr(flower)

    1 decennium geleden
  • miistletoe

    leuk begin. x

    1 decennium geleden
  • xBel0ved

    Ben benieuwd x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen