Foto bij 3.4

Hey,
Sorry dat ik al een tijdje niet geschreven heb, het spijt me echt, maar ik had het NIET NORMAAL druk met dat $%^&*&^%$#%^&*(*&%$%^&*(*&%$#%^&*()(*&%$^&*( schoolgedoe. En ik was ziek, en ik ging als begeleider mee op bruggerskamp(he, je mag me zielig noemen, maar ik heb er mijn redenen voor: 1. Je hebt 2 dagen geen school. 2. Je hoeft alleen maar oppas te zijn voor bruggers. 3. Je gaat zwemmen tijdens schooltijd. 4. JE GAAT NAAR WALIBI ONDER SCHOOLTIJD!! 5. (deze is het belangrijkst voor mij) Mijn bruggerkamp was een regelrechte hell. Mijn ouders hadden me net een paar dagen van te voren verteld dat ze gingen scheiden, ik miste mijn vriendinnen, en ik voelde me ziek, dus ik heb daar niet wat je noemt goede herinneringen aan. Dus ik heb nu een veel leuker bruggerkamp gehad. Leuke mensen en gezelligheid.

QUOTE TIME!!!!!!
NikkiNewborn zei op 21 sep 2011 - 21:09:
Ik zit nu allemaal redenen te bedenken waarom Louise Lily heeft gekidnapt....maar in geen van die theoriën is het logisch dat ze haar gebruikt als slaaf. Of....nee, dat ga ik niet zeggen, eerst verder lezen (a)
Oh! Ik kan niet verder lezen! Dit is het laatste stuk dat je hebt geschreven! Snel verdeeeeeeeeeeer!!!(H)

Hehe, die redenen komen nog wel(als het natuurlijk wel zo is dat dat wijf(ja, ik haat mijn eigen personages ook, doe ik goed:P) haar gestolen heeft)
Ik zag dat jullie allemaal exact hetzelfde dachten, dus ik heb besloten om er een spannende wending aan te geven...(weet alleen nog niet precies wat:P:P:P)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • Louriox

    Verder!! :D

    1 decennium geleden
  • Neverlands

    Duurt te laaaaaang! (a)

    1 decennium geleden
  • Bully

    Snel verder =D

    Ik ben nu smoorverliefd op jouw story x3
    Ik moet gewoon meer leesvoer :o

    En van die groene ogen, ze heeft zelf toen toch zo'n tekening voer groene ogen boven haar wiegje ofzow getekend?

    Ghaaaah! k ben meganieuwschierig

    1 decennium geleden
  • PickIe

    Awesome <3

    1 decennium geleden
  • Lalona

    Fijn dat je weer schrijft! Je schrijft echt super, snel weer verdergaan!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen