Foto bij -41-

omdat ik door moest gaan xD

We probeerde de boom van Harry af te halen maar hij was te zwaar. Zayn en Linda kwamen er ook aan gerend en hielpen ons met tillen.
Toen de boom een beetje de lucht in ging trok ik snel Harry eronder uit.



IRIS



Langzaam kwam ik bij. "Waar ben ik?" stamelde ik. "J-jodie, L-Liam?" langzaam kwam ik omhoog. Ik legde mijn hand op mijn hoofd. "AAAAH" ik schreeuwde het uit van de pijn. "Blijven liggen, Iris" zei Liam lief. "W-waar is Harry?" vroeg ik bang en keek langzaam om me heen. Ik kon niet veel zien want het was nog steeds donker. Alleen de bliksem en de auto lampen verlichte waar we waren. "Harry, ehh" stamelde Jodie en keek bang naar Liam. "Iris, Harry ligt onder een eh" Liam kwam bijna niet uit zijn woorden. "Wat is er met Harry" zei ik luider. "We weten niet hoe het met hem is" zei Jodie zacht.
"AAN DE KANT" schreeuwde Denise, achter haar aan kwam Zayn en Niall. "HARRY" gilde ik bang en keek naar Harry die werd gedragen door Zayn en Niall, hij hing met zijn armen dood naar beneden. Zijn hoofd was spierwit. "H-HAARRYYY" schreeuwde ik, de druk werd te groot waardoor ik weer flauwviel. Ik viel met mijn hoofd op de bodem van het busje. Het enige wat ik nog kon horen waren vaag de stemmen van bezorgde mensen.

DENISE

"Leg harry op de auto bank en weg rijden" beval ik luid. We legde iris tegen Harry aan op de achterste bank. Ik ging bij hun zitten. Snel deed Liam de deur dicht. Iedereen was doorweekt van de regen. Het regende nog steeds hard en de wind was sterk. De onweer en bliksem waren ver weg maar we hadden er nog steeds last van.

Nadat we een moeilijke rit achter de rug hadden kwamen we aan bij een klein ziekhuis. Ik deed de deur open. Louis en Zayn haalde Harry uit de auto en droegen hem naar binnen. Niall en ik tilde Iris op en liepen vlug naar binnen. Eindelijk was de regen over.
Opeens kwam er een dokter aangerend. "Kan ik ergens mee helpen?" vroeg hij en keek ons aan. "KIJK EENS GOED, WE HEBBEN SNEL HULP NODIG JA" zei ik kwaad.

Reageer (4)

  • Roarr

    gaaf verder

    weetje ik zag op mijn werk een jongen die f*cking naill leek dat ik mijn dienblad bijna liet vallen...

    xx

    1 decennium geleden
  • xJusty

    Wow jij kan vet goed de spanning er in houden ;o
    Hahaha lekker toevallig dat er net een dokter in de buurt is :P

    1 decennium geleden
  • PeterPetrelliXx

    cool LIAM YAY!!!!!!!!!!!!!

    verder verder verdeer

    1 decennium geleden
  • IJsvogel

    Best wel cool hoe er plotseling een dokter op duikt XD
    verder<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen