September – 2011

Steeds opnieuw en opnieuw gleden Olivia’s vingers over haar blauwe kleedje heen. De zenuwen raasden door haar lichaam en haar hart klopte sneller dan het normaal deed. Nooit had ze gedacht dat ze zo zenuwachtig voor iets kon zijn.
      “Rustig, het komt allemaal wel goed” Louis legde zijn hand op haar schouder en met een bang gezichtje keek Olivia hem aan.
      “Hoe weet je dat zo zeker?”
      “Het lot” een glimlachje verscheen op haar gezicht toen hij de woorden uit sprak. Deze zelfde woorden had ze een aantal maanden geleden tegen hem gezegd toen hij op het punt stond om iets met Hannah te krijgen. “Geloof me maar” meer dingen kon Louis niet zeggen want Niall verscheen in de deuropening.
      “Olivia, Louis” hij sloeg even op Louis schouder en trok toen Olivia in zijn armen, haar geur drong zijn neusgaten in en hij kalmeerde. Iets wat heel raar was aangezien hij nog enkele luttele seconde eerder gestressed door de kamer heen wandelde.
      “Niall” haar stem klonk als muziek in zijn oren, hij kon er uren naar luisteren. “Hoe voelt het om eindelijk achtien te zijn?” ze boog een beetje achterover zodat ze naar zijn gezicht kon kijken. Recht in zijn twee blauwe ogen.
      “Goed,” Niall glimlachte, “hoe gaat het met jou?” hij had Olivia onder tussen het huis al in getrokken, de deur gesloten en plaatste een hand op haar onderrug zodat hij haar naar de kelder kon begeleiden. De kelder was half gevuld met de andere jongens, een paar vrienden van hem, tafels met eten en een muziekinstalatie. Op een paar mensen na besteedde niemand er aandacht aan dat Niall met een meisje de kamer binnen kwam. “Moet je iets drinken?” de mensen waren allemaal luidruchtig met elkaar aan het praten waardoor Niall zijn lippen tegen Olivia’s oor moest drukken. Iets wat beide niet erg vonden.
      “Graag” een glimlach vormde zich om haar lippen toen Nialls hand de hare omklemde en haar mee trok in de richting van de tafel met drank.
      “Wat wil je hebben? Er is bier” een fonkellichtje verscheen in zijn ogen.
      “Oh ja, je mag legaal drinken. Niet te veel misbruik van maken meneer Horan”
      “Natuurlijk niet” Niall pakte een biertje en drukte het in Olivia’s handen waarna hij zelf een flesje cola pakte.
      “Op jouw verjaardag” Olivia nam een slok van haar drankje waarna ze een paar handen op haar heupen voelden liggen.
      “Olivia” een breed grijnzende Zayn stond achter haar, zijn grijns werd groter toen hij merkte dat Niall hem boos aan keek. “Hoe gaat het met je?” subtiel liet hij zijn handen van haar heupen glijden en stopte ze in zijn broekzakken.
      “Goed, goed. Met jou?”
      “Ook goed, maar ik kwam eigenlijk gewoon iets halen om te drinken. Praat maar verder met Niall” Zayn griste een flesje cola van de tafel en wandelde lachend weer in de richting van Louis, Harry, Liam en Danielle. “Serieus, als je nog maar in Olivia’s richting kijkt gaat Niall je dood bliksemen”
      “Die jongen is tot over zijn oren verliefd” Louis knikte.
      “Dat is hij zeker. Maar hij niet alleen hoor. Olivia krijgt spontaan rode wangen als ik over Niall begin, echt grappig”
      “Wat is echt grappig?” Olivia zette ze zich naast Louis in de zetel, Niall was de deur weer gaan open doen en ze had geen zin om alleen te blijven wachten op hem.
      “Dat je spontaan rode wangen krijgt als ik over Niall begin. Kijk nu weer” Louis wees naar Olivia’s blozende wangen waardoor deze nog roder werden.
      “Je hebt gelijk” Harry wreef even over Olivia’s wangen heen maar haalde zijn hand snel weg toen Niall de kamer weer binnen kwam. “Hey Niall” glimlachend keek Harry de blonde jongen aan. “En? Is bijna iedereen er?” Niall knikte en ging vervolgens naast Olivia op de bank zitten.
      “Hoeveel mensen komen er eigenlijk?”
      “Een dertig tal”
      “Dat is veel” met grote ogen keek Olivia Niall aan. Ze begreep niet helemaal hoe al die mensen in deze kleine kelder gingen raken aangezier er een viertal bankstellen stonden en nog wat tafels.
      “Geloof me, dat lukt wel” Niall nam een slokje van zijn drankje en keek haar breed glimlachend aan. Olivia’s ogen gleden door de ruimte, hmm als Niall het zei zou het wel zo zijn zeker? Olivia besloot er niet verder over na denken en begon een gesprek met Danielle.

Nog één overhoring en dan begint mijn sperweek (= de week voor de examens mogen onze leerkrachten geen onverhoringen meer doen). Dus dat betekend dat ik vrijdag 9 december met mijn examens begin ... Wat eigenlijk goed nieuws voor jullie is aangezien ik tijdens de examens altijd een inspiratieboost krijg ^^ Maar oké, wie zijn examens beginnen binnen kort ook?

Reageer (5)

  • GossipGirl21

    Praccchttiggg

    6 jaar geleden
  • Eurydice

    Ze zijn zo schattig <'3

    1 decennium geleden
  • Unusual

    Aaaah, ik vind ze echt lief. Maar is het nu officieel? Ze hebben toch nog niet officieel iets met elkar? Nee toch?
    Maar je hebt me nu wel erg nieuwsgierig gemaakt naar deel 8.2 Als we nou een deal gaan sluiten? Als jij 8 of 10 reacties of meer krijgt, zet jij zo snel mogelijk 8.2 erop. Deal?
    <3

    1 decennium geleden
  • theguardian

    Snel verder xx

    1 decennium geleden
  • Aves

    Die inspiratieboost komt natuurlijk omdat je eigenlijk geen zin hebt om te leren (A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen