“Niall” Olivia wist dat ze aan het zeuren was, iets wat ze een afschuwelijke eigenschap van zichzelf vond, maar toch hield ze er niet mee op. “Geef terug” ze ging op haar tippen staan maar toch kon ze niet aan het ijsje raken dat Niall in zijn rechterhand vast hield. Hij hield het ijsje hoog boven zijn hoofd vast.
      “Geef me eerste een kus” Olivia trok een pruillipje, natuurlijk wou ze Niall wel kussen. Wie zou het niet willen? Maar eerlijk vond ze het niet. “Ik ga het niet zomaar terug geven, je moet ruilen”
      “Als ik je één kusje geef, dan krijg ik mijn ijsje terug?” Niall knikte. Zonder twijfeling trok Olivia Nialls hoofd in haar richting en drukte een kus op zijn lippen. Zijn linkerhand sloeg hij rond haar middel en zijn rechterhand liet hij zakken, zodra Olivia het ijsje kon vast pakken liet ze Nialls lippen los en nam een hap van het halfgesmolten ijsje. “Ook een hapje?” zonder op zijn antwoord te wachten duwde ze het ijsje, voorzichtig, tegen Nialls lippen zodat hij een ijsmond kreeg.
      “Olivia” lachte deze verontwaardigd waarna hij met zijn tong over zijn lippen ging om het ijs te verwjideren. “Hangt er nog?” Olivia knikte maar hield Niall tegen toen deze het met zijn hand wou weg vegen.
      “Laat mij maar” met een grot glimlach kuste ze de overige stukjes ijs nog op.
      “Is het lekker?” Niall had zijn arm over haar schouder gelegd en samen wandelde ze door Mullingar. Iedereen die hen voorbij wandelde keek hen glimlachend aan, zelfs als ze Niall niet kende vonden ze dat Olivia en Niall ongelofelijk schattig waren samen. Het geluk straalde van Nialls gezicht af en hij drukte een kus op Olivia’s wang. Had hij een beter cadeau kunnen wensen voor zijn verjaardag? Waarschijnlijk niet. Hij zou gerust alle cadeau’s die hij gekregen had terug willen weg geven zodat hij haar kon houden.
      “Niall?” verbaasd keek hij op uit zijn gedachten en keek naar zijn meisje. “Moeten we hier niet de straat in?” Olivia stak het hoorntje helemaal in haar mond en slikte de hap door.
      “Ja” ze sloeg haar arm rond Nialls middel heen en keek hem dan glimlachend aan. “Wat zou ik toch zonder je moeten?”
      “Niet veel” Olivia haalde lachend haar schouders op en drukte, nadat ze op haar tippen was gaan staan, een kus op Nialls lippen. Onder haar lippen voelde ze hoe die van Niall zich tot een glimlach vormde.
      “Zijn we alleen thuis?” Niall sloot de deur achter zich en zette, net zoals Olivia, zijn schoenen in de gang voor hij de keuken binnen wandelde.
      “Ja, hier staat dat de jongens gaan voetballen zijn, Greg is naar zijn vrienden en mam en pap zijn naar oma en opa. We zijn dus home alone” grijnzend keek hij Olivia aan en trok haar toen weer in zijn armen. Met zijn voorhoofd steunde hij tegen dat van haar aan en keek in haar bruine ogen. Pretlichtjes flikkerde er in op. Met zijn linkerhand stopte hij een verloren pluk haar weer achter haar oor.
      “Gaan we niet zitten?” zonder Niall los te laten wandelde Olivia naar de zetel, duwde Niall er in en ging op zijn schoot zitten. Haar hoofd legde ze tegen zijn borstkas aan en hij sloeg zijn armen rond haar heen. “Dat zit beter” Niall lachte even en ging toen met zijn hand door haar haren heen.
      “Je bent prachtig” een rode blos verscheen over Olivia’s wangen. “Je moet niet blozen” hij wreef met zijn hand over haar wangen heen waardoor ze omhoog keek. Een rilling liep over Olivia’s rug heen toen hun ogen elkaar kruisten en hun blikken zich in elkaar vast haakten.
      “Get a room” Olivia viel bijna van Nialls schoot toen Louis de woorden uit sprak.
      “Idioot, ik verschoot” ze hield haar rechterhand op haar hart en voelde hoe deze snel op en neer ging. “Ik viel bijna uit de zetel” Louis haalde zijn schouders op.
      “Tja, dan moesten jullie maar wat minder naar elkaar gekeken hebben” hij stak zijn tong uit en ging toen, breed glimlachend, in de andere zetel zitten. “Doe maar verder hoor” Olivia schudde lachend haar hoofd en ging naast Niall zitten, deze liet wel zijn arm rond haar schouders liggen en trok haar een beetje tegen zich aan. Wat was Louis toch een idioot.

Ik weet het, ik upload dit lekker laat. Of heel erg vroeg beter gezegd, maar het is al zondag en ik ben nog wakker dus ik dacht "Dan zet ik het nieuwe deeltje er ineens op".
Ik heb een vraagje, als ik Serendipity afgeschreven heb ga ik meteen beginnen schrijven aan mijn volgend 1D verhaal. Ik heb twee ideeën, ben bij één al beginnen schrijven en met het andere kan ik morgen pas beginnen (Ik heb nl nog niet alle informatie die ik nodig heb). Dus nu is mijn vraag aan jullie: Moet mijn volgend 1D verhaal over Liam of Zayn gaan? Louis en Harry komen ook nog, ik wil nl van ieder één verhaal hebben (:

Reageer (6)

  • GossipGirl21

    Ik lief je story xD

    6 jaar geleden
  • DouglasBooth

    aaah je story is echt super!

    1 decennium geleden
  • Unusual

    Ik wachtte al totdat Louis zoiets zou zeggen x'D En ja hoor, daar was hij al ^^ Olivia en Niall zijn wel ongelooflijk lief samen. Het is af en toe zo echt dat je bijna denkt dat ze ook in het echt samen zijn. Dat is echt super knap gedaan!
    EN op je vraag: Het maakt mij niet uit. Ze zijn even lekker :Y)

    1 decennium geleden
  • Aves

    Zayn. En het is prachtig geschreven haha. En ik wil dat ook, ik schrijf nu een Niall story en samen met iemand anders schrijf ik een personage die wat heeft met Zayn haha. Nog drie te gaan XD.

    1 decennium geleden
  • xmajorie

    Zij zijn echt zooo schattig samen hea. ;p

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen