Foto bij Chapter 81

Abby POV

Sorry dat het zo lang duurde maar vrijdag kon ik niet op Quizlet en gisteren had ik het erg druk (huil)

Jasper had een mail gekregen van de makelaar, erg snel.
‘He, mama. Je bod is geaccepteerd.’ Zei ik.
‘Heeft oma een nieuw huis?’ Vroeg Spencer.
‘Zo te zien wel.’ Zei mama.
‘Cool.’ Zei Owen.
‘Wanneer krijg je de sleutels?’ vroeg ik. Ik leunde naar voren om op het scherm te kijken. Over 2 weken.
Die 2 weken waren snel voorbij. De verhuis wagens reden de straat uit en het hele huis was leeg. Jasper en ik hadden samen alles in de dozen gedaan en in de vrachtwagens gedaan met Edward en Emmett. Zij bestuurde de verhuis wagens. We stapten in mama haar auto en reden er achter aan om alles in haar appartement te zetten. Mama had ook veel spullen te koop gezet, zoals de bedden van mij en Spencer, haar auto, want nu gebruikt ze die van Spencer. Allerlei spullen van Spencer en een aantal van mij. Ik vond het niet erg.
‘Welke verdieping ook al weer?’ Vroeg mama en keek omhoog.
‘De 2de verdieping.’ Zei Jasper en stapte uit. Edward en Emmett hadden de klep van de vrachtwagens uitgeklapt en waren al bezig met de zware dingen. Mama zou naar binnen gaan om de sleutel te vragen. Jasper en ik gingen ook wat spullen pakken.
Mama had gisteren tegen me gezegd dat ik het weer goed had gevonden. Ze was helemaal fan van Alice, Owen en Spencer. Ze vond mijn nieuwe familie ook schatten van een mensen. Mama kwam aan lopen met de sleutel en deed de voordeur open. We stormden naar binnen en zette bijna alles meteen op de juiste plek. Edward had een stoel neergezet voor mama zodat ze kon zitten. Ze had een mooi appartement met genoeg ruimte en Alice, Owen en Spencer hadden al een datum met haar afgesproken om eens te komen logeren.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen