Jasper POV

De kinderen waren heel hyperactief door het feit dat we verhuisd waren. We reden naar het huis toe. Abby maakte de deur open en ze renden naar binnen.
‘Niet vallen op de trap!’ Riep Abby ze na. We liepen naar de woonkamer die Rosalie voor ons had ontworpen. Het was modern en toch ook een beetje ouderwets. Ik zette de radio zachtjes aan. Abby was naar de keuken gelopen en ik ging naar boven. De 1ste verdieping en de 2de verdieping hadden Carlisle en Esmé aangepakt. Spencer en Owen waren een kussen gevecht aan het houden op de dinosaurus kamer en Alice sprong op haar hemelbed. De badkamers waren het zelfde als in het Cullen huis. de 2de verdieping, of te wel, de speelzolder was helemaal ingericht met spelletjes, boeken, 6 bakken vol met speelgoed en een hele grote verkleedkist. Alice kwam naar boven rennen en rende langs mijn benen af.
‘Woaw!’ Zei ze. Ze stond in het midden van de kamer en keek rond. Haar blik bleef op de verkleedkist hangen en toen keek ze mij aan. ik keek haar een en wou wat zeggen.
‘Papa, ik ga je verkleden!’ Riep ze en trok me mee naar de kist.

Reageer (4)

  • Phlegethon

    Inderdaad Sharpay:)

    1 decennium geleden
  • GoldSunshine

    Sharpay!!!!

    1 decennium geleden
  • jumbielove

    verder gaan

    1 decennium geleden
  • D3M1

    gnagnagna dat gaat leuk worden:P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen