Foto bij - 102 -

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • coloredwords

    Omfg ik hààt Libra echt zo mega fucking hard.
    Hihi, ik las dat het een Harry pov was en ik glimlachte zo hard ^^ Ja ik heb een kleine Harry addoratie begonnen :Y)
    verdeeeeeeeeeeeer _O_

    1 decennium geleden
  • Tolstoy

    Aarrgh, -wacht waarom was ik ook alweer gefrustreerd? *gaat jouw bericht nog eens lezen*-

    Ohja omdat jij dus wel een leven hebt, like doh, anders kon je niet zo amazing schrijven. *Maakt arrogant hoofdgebaartje* Maar dus, twitter is cool >.< Jar of Hearts is best een mooi liedje hoor maar ik vind dingetje haar stem niet zo mooi klinken, maar het blijft een mooi liedje -is nog steeds verslaafd- Moet je eens weten? Iemand stuurde me de cursus van de MO les door en dan moesten ze/we gaan luisteren naar Symfonie 5 van Bach en nu look ik al de hele dag met TOEDOEDOEDOOOOEM in mijn hoofd en dat is niet leuk. *Knabbelt aan een stukje brood* Anyways, ookal val ik herhaling, dit verhaal is geweldig en jij moet snel verder (nerd)

    he wacht mijn reactie op dit hoofdstuk vergeten, dom van me. Dus ik vind het niet lief van Libra en de rest, want Vickie en Dracie moeten terug bij mekaar komen en die brieven verstoppen gaat daar dus niet bij helpen >.< en Ja, Roxanne en George zouden een mooi koppeltje zijn (A)

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    Die vijf seconden de tijd neemt om eens niet iets in zijn mond te stouwen. Haha, zo geniaal gevonden (:
    Sorry, geen lange reactie wegens geen tijd en geen inspiratie.
    Serieus Fie, ik hou van deze story.
    Ik ben heel erg blij dat er weer eens een Victoria POV is (: En ik vind het gemeen van Libra dat Victoria de brieven moet verbranden van haar. Gelukkig is het kistje er nog ..
    VERDER!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen