Foto bij - 038.

Louis Tomlinson.
'Wat houdt je in godsnaam tegen. Een fantastisch, lief, sterk meisje zit daar verderop op de bank en jij staat hier een beetje tijd te verdoen. Grijp je kans, win haar voor je, maak je droom waar.' Harry stond vlakbij en gaf me een preek over Amber. Ik knikte, maar ondertussen schudde ik ook weer mijn hoofd. Misschien kon ze een relatie helemaal nog niet aan. Ze was notabene gebruikt voor de meest verschrikkelijke dingen. Ik zuchtte en draaide me even om. Ze hing lekker op de bank en keek naar de televisie. Ik wist hoeveel ze Dr. Phil haatte, maar deze aflevering, leek haar aandacht op de een of andere manier vast te houden. 'Louis, geloof me, je gaat echt spijt krijgen. Weet je nog dat ene meisje tijdens x-factor? Ik was helemaal gek van haar en ze leek mij ook wel interessant te vinden en nu, nog steeds, heb ik er nog altijd spijt van dat ik er niks van heb gemaakt. Please, doe het gewoon.'
'Ik ga maar even douchen. Heeft deze douche nog een speciale gebruiksaanwijzing?' Ik zag hoe Amber even opstond en Liam schoot overeind. Aan zijn blik te zien, was er iets aan de hand en zat hij te azen op informatie. Ik keek even naar Amber's gezicht en zag dat haar glimlach niet echt gemeend was. Samen verlieten ze de woonkamer en ik zuchtte even. Nu op zijn vroegst was mijn kans vanavond pas. Of morgenochtend. Maar ik wist niet of ik het wel kon. Ik kon haar niet opeens na al die jaren gaan vertellen dat ik van haar hield. Dat was gewoon gekke werk. Harry stootte me even aan en ik merkte aan zijn gezicht dat ik zijn opmerking gemist had. 'Of we zullen gaan koken, want mr Horan begint al weer honger te krijgen.'
Ik wierp een blik op Niall en meteen knikte ik. Je kon altijd precies aan Niall's gezicht zien wanneer hij honger had en geloof mij, de honger begon te komen. Samen met Harry wandelde ik naar de keuken en ik hoorde hoe Liam aan Amber uitlegde hoe de douche openging. Alleen haar stem al deed me smelten en een gevoel van spijt drong al binnen. Ik moest echt iets gaan doen, ik hield van haar.

Amber Valentine.
Met een zucht haalde ik de handdoek door mijn haar en probeerde het te drogen. Inmiddels had ik me al wel weer aangekleed en een heerlijke geur van warm eten drong mijn neus door. Ik herkende het meteen, het was hetzelfde als toen die avond bij Louis. De eerste avond dat ik daar weer was na onze ruzie. De avond waarop ik ruzie had met hem. ik huiverde even bij het denken aan hem en schoof die gedachte snel weer aan de kant. Ik hing de handdoek netjes op naast de andere en wandelde toen de badkamer uit. Ik had me al aangekleed, meteen na het douchen en kon dus meteen door lopen naar de woonkamer. Liam gaf me even een knipoog, toen ik de ruimte binnenwandelde en ik keek hem even dankbaar aan. Ik wandelde naar de bank en plofte neer. Niall en Zayn waren de tafel aan het dekken en ik wist gewoon dat Harry en Louis samen in de keuken stonden om voor ons eten te koken.
Ik hoorde een deuntje en merkte dat Louis' mobiel oplichtte. Hannah stuurt: stond dik gedrukt op het schermpje en ik bleef er even naar kijken. Hannah? Ik wist niet eens dat hij weer terug contact had gemaakt met Hannah. Dat ze elkaar weer spraken, aangezien hij zo verdrietig was toen ze hem dumpte. Mijn nieuwsgierigheid schoot omhoog, terwijl ik me probeerde in te houden. Liam zag het en gebaarde dat ik zijn telefoon wel mocht pakken. Ik keek even. Als ik dat zou doen, zou ik gewoon door zijn privacy heen gaan. Zou ik zijn prive dingen lezen. Als hij dat bij mij zou doen – zou ik dat echt niet op prijs stellen. Ik zuchtte en focuste me weer op de televisie. Maar Hannah, zij was het enige wat me wel zorgen baarde. Want zij was precies wat ik hoorde te zijn..

Reageer (13)

  • Unbroken13

    ahhww, <3

    1 decennium geleden
  • Clomipramine

    Volgens mij gaat ik echt een gat in de lucht springen zodra die twee gekust of bekend hebben xd

    1 decennium geleden
  • Crawley

    <3333333333333333333333333333

    1 decennium geleden
  • FENNASTYLES

    omg verder.

    1 decennium geleden
  • MCourtois

    Mooi !

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen