Foto bij - 039.

Harry wandelde de woonkamer in en plofte bij me neer op schoot, terwijl er genoeg plek was op de bank. Zijn krullen bedekte ook nog eens mijn zicht op de televisie en hij wist dat ik dit irritant zou vinden. Ik hoorde hoe hij zuchtte. 'Wat is er, Curls?'
'We gaan toch niet weer een doodsaaie zaterdag doorbrengen in dit appartement, terwijl we in Londen zijn. Genoeg clubs om uit te testen, lekker los te gaan.. Waarom gaan we niet uit?' stelde Harry voor en ik lachtte. Liam en Niall deelde meteen mijn mening. Ze lachtte ook en Zayn knikte instemmend. Louis, die boven was, zonder ook maar een reden had het vast met ons eens geweest, maar Harry had wel gelijk. Tot nu toe hadden we allemaal leuke – maar normale dingen gedaan in het weekend. Nooit waren we uit geweest, terwijl dat hartstikke leuk had kunnen uitpakken. Ik haalde mijn schouders op.
'We gaan alleen naar binnen als we jou ook meekrijgen. Anders niet, oke?' stelde ik nu vast en Harry knikte. Hij was zestien en beroemd, waarschijnlijk wist iedereen dat hij niet naar binnen mocht en zouden we binnen een uur weer terug zijn in het appartement. Maar een poging niet geprobeerd, is al helemaal niks. Ik duwde Harry van mijn schoot en stond op. Ik vertelde de jongens dat ik Louis wel zou overhalen en verdween naar zijn kamer om alles op alles te zetten om hem mee te krijgen..

Louis Tomlinson.
Amber drukte een glas in mijn handen en zorgde ervoor dat ik er nog van dronk ook. De alcohol gleed mijn lichaam binnen, maar het deed me eigenlijk niks. Ik kon alleen maar kijken naar het prachtige meisje naast me. Ze was zo mooi. Amber stootte me even aan en wees lachend naar Harry, die sjans had met wat meisjes. Het was zoiezo al een wonder dat hij binnen was gekomen. Met moeite hadden we de portier moeten bewijzen dat hij oud genoeg was om zich netjes te gedragen en van de zware dranken af te blijven. Amber was ook nog geen 18 en had dan ook een redelijk licht drankje, maar dronk het weg alsof het limonade was. Ze schudde even wat met haar glas en keek me toen aan.
'Ik ben even een nieuw drankje halen!' glimlachte ze, terwijl ze haar zachte lippen even tegen mijn wang drukte en vervolgens vrolijk naar de bar huppelde om haar glas bij te laten vullen. Ik keek toe hoe ze de barman met een charmante blik om een nieuw drankje vroeg en zag dat hij hem gewoon meegaf zonder te betalen. Zo'n invloed had ze nou op alle jongens. En ook op mij.
Ik voelde een hand op mijn schouder en keek opzij. Liam stond naast me en keek even in mijn glas. Hij hield ook een glas omhoog en schudde wat verbaasd met zijn hoofd. Beide hadden we geen idee wat we in godsnaam dronken en hoopte maar dat het morgen allemaal niet zo erg zou zijn als we weer wakker zouden worden. Liam zag dat mijn blik vast stond en volgde mijn blik vervolgens.
'Denk er niet teveel over na en geniet van deze avond. Zo vaak gaan we nou ook weer niet uit!' riep hij nu in mijn oor, proberende boven de keiharde muziek uit te komen. 'Kijk naar Harry, die kerel is zestien en weet precies hoe hij zich moet gedragen.'
'Die kerel heeft zijn hart niet verloren aan zijn beste vriendin, terwijl hij weet dat hij haar niet kan krijgen!' mompelde ik depressief en meteen goot ik mijn glas in een keer naar binnen. Liam keek me even bezorgd aan. Ik wist dat die opmerking totaal onredelijk was, maar het was niet anders. Dit was gewoon geen leuke situatie.

Reageer (14)

  • lovingnouis

    ze moeten gewoon bij elkaar komen.
    punt.

    1 decennium geleden
  • MCourtois

    Mooi !

    1 decennium geleden
  • Jillzs

    Snel verder!! :D

    1 decennium geleden
  • Oosterloo

    aahw arme LouLou.
    snel verdeeer

    1 decennium geleden
  • CantBeNamed

    sneel verder!!(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen